To je to što me zanima!

Horvat: Bili smo u Budvi, a sad ćemo pak 'partijati' u Sarajevu

S Brandonom, Nirmalom, Nikolom i Lesterom bio je na filmskom festivalu i uživao u noćnom životu grada. Brandon je plesao s raskopčanom košuljom i osvajao cure
Vidi originalni članak

U petak navečer Brandon, Lester, Nirmal, Nikola i Horvat zabavljali su se u klubu Opera u kojem je otvoren 17. Sarajevo film festival. Brandon je plesao raskopčane košulje, i družio se sa djevojkama, Nikola i Lester su djelovali pomalo umorno, a Nirmal se, kao i u showu, držao po strani. Kako je studirao u Sarajevu, bit će 'domaćin' ostatku ekipe. Kaže da se odmorio od svega, i da se polagano navikava na život izvan BB kuće. 

Nakon tulumarenja vesela petorka Big Brothera iskoristila je subotu za šetnju Sarajevom. Pili su kavu i pričali s obožavateljima.

- Sviđa mi se to što su ljudi opušteni. Mnogi su nas prepoznali, ali nije bilo pretjerane euforije, a kako smo čuli tako je uvijek u Sarajevu. Prezadovoljni smo - kazao nam je Nikola.

'Izvađeno iz konteksta'

Mene je ono što je uradio Nemeš veoma iznenadilo, nisam to očekivao. Mislim da jedonio zaključke na osnovu snimaka izvađenih iz kontesta i da je bio izmanipuliran, kazao je Horvat. 

Dok su šetali Sarajevom, Nirmal je sreo svog omiljenog profesora s fakulteta, a prolaznice su uzdisale za Horvatom, govorile mu da je on trbeao pobijediti i da su glasale za njega. Nikolu su pitale za odnos s djevojkom nakon BB-a, a on joj je rekao da je sad slobodan. Dečki su bili u Budvi gdje su se susreli sa Sorajom.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Nanana90 25.07.2011.

    tko su ovi teletabisi?

  • user_118014 25.07.2011.

    odite radit nešto, a ne samo partijat cccc .. a ti Nirmal ..aaaaaaahahahhahah

  • medeki 24.07.2011.

    Sve su to luzeri, nebitni gubitnici....djeco čitajte o ljudima koji imaju šta ponudit osim raskopčane košulje !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare