To je to što me zanima!

Horvat Čagalj: Dizajnirao sam liniju rublja, jako volim modu

Bivši natjecatelj 'Big Brothera' za tportal je izjavio da nije stalno zaposlen zbog čega ne može trošiti onako kako bi htio. Priznao je da reciklira odjeću i snalazi se
Vidi originalni članak

Bivši stanar 'Big Brother' kuće nije propustio revije na prvoj večeri Cro A Portera. Za tportal je izjavio da jako voli modu i hrvatske dizajnere te da je veliki fan ELFS-a. Dodao je kako modnu manifestaciju nije htio propustiti jer je htio podržati svoju prijateljicu Jelenu Rozgu koja je nastupala. Trenutačno nije stalno zaposlen zbog čega, kako kaže, ne može trošiti onako kako bi htio.

- Ali evo, stalno nešto redizajniram i kombiniram. Nisam ništa posebno šopingirao za hladnije dane. Imam gomile odjeće otprije jer godinama nešto kupujem. Nabavio sam zakovice sa šiljicima na eBayu i ukrasio starke njima. Kupio sam samo remen i još neke detalje. Recikliram i snalazim se, a kupujem samo sitnice - rekao je Horvat Čagalj.

Otkrio je da se ove godine upustio u jedan modni projekt.

- Dizajnirao sam liniju donjeg rublja za Galeb iz Omiša, a surađujemo od svibnja. Taj projekt je sad u završnoj fazi. Nacrti su prihvaćeni, sve se već šije, osmišljava se promocija... Uglavnom, saznat će se sve na vrijeme - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • WOMANIZER 15.12.2012.

    moš mislit koji su to dizajnerski talenti prštali iz njega!

  • no angel 20.10.2012.

    Nebitan!

  • LGBT 20.10.2012.

    Kraj toliko diplomiranih dizajnera oni uvijek uzimaju neke kvazi-zvijezde...

Komentiraj...
Vidi sve komentare