To je to što me zanima!

House Sisters VS DJ Nanut2 - mini battle u Excelente baru

Hitovi su prštali na sve strane I jednostavno nismo mogli nego prvo mjesto našeg malog battlea dodjeliti ili bolje rečeno podjeliti između sestara
Vidi originalni članak

Subota u Excelente baru je prošla u znaku pleas, smijeha I dobre glazbe. Za ovu gotovo neponovljivu atmosferu su bile zaslužne 4 DJ-ice – Sestre Nanut I nase resident DJ-ice House Sisters.

U Excelente baru se održao pravi mini battle sestara. Hitovi su prštali na sve strane I jednostavno nismo mogli nego prvo mjesto našeg malog battlea dodjeliti ili bolje rečeno podjeliti između sestara.

Kako je večer izgledala pogledajte I ocjenite u galeriji slika. Smatramo da s pravom kažemo da je Excelente 'Only way to go'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Traktornalivadi 21.02.2013.

    Danas ljudi s estrade svaštare jer nemaju novaca pa onda daj ovo daj ono kako bi zaradili koju kunu. Vidi se da je kriza i to velika.

  • rose sb 20.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • johnnybegod 19.02.2013.

    obje sestre Nanut su mi onak za prste polizat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare