To je to što me zanima!

Howard do 2016. ne smije prići bivšoj na manje od 300 metara

Zvijezda filma 'Iron Man' dobila je u srijedu zbog obiteljskog nasilja zabranu prilaska bivšoj supruzi Michelle koju je u srpnju bacio na pod i udarao nogama po glavi
Vidi originalni članak

Udarao me je u lice, vukao za kosu, lupao mi glavom u zid i zrcalo. Mislila sam da ću umrijeti kad je krenuo po nož, opisala je na sudu Michelle Ghent (37) sukob s Terrenceom Howardom (44) koji se dogodio u srpnju tijekom njihova odmora na Kostariki.

Zvijezda filma 'Iron Man' dobila je u srijedu zbog obiteljskog nasilja zabranu prilaska bivšoj supruzi na manje od 300 metara i to do 2016. godine. Terrence, koji glumi uz Oprah Winfrey u filmu 'The Butler', nije osporio nove uvjete sudske zabrane i pristao je platiti sudske pristojbe u iznosu od 14.800 dolara.

Trzavice između glumca i producentice započele su odmah nakon vjenčanja 2010. godine jer ju je, kako je Michelle tvrdila, glumac ubrzo počeo tući te joj prijetio da će je ubiti. Tada je prvi put podnijela zabranu prilaska, a par je u braku izdržao svega godinu dana. Glumac ju je, u nadi da će spasiti brak, u srpnju pozvao na odmor na Kostariku. No par se tamo žestoko potukao, a Terrence ju je bacio na pod i počeo udarati nogama nakon što mu je rekla da njihovoj ljubavi više nema spasa.

Glumac se branio da je nije ni taknuo tvrdeći da ga je pošpricala suzavcem. Michelle je odmah nakon incidenta otišla na sud u Los Angelesu pokazujući masnice na licu, a glumac je dobio privremenu zabranu prilaska na najmanje od 100 metara.

Terenceu je to drugi propali brak, 13 godina je proveo s Lori McCommas koja mu je rodila troje djece, kćeri Aubrey (19) i Heaven te sina Huntera.

Terrence je sačuvao svoju imovinu: Bivša dobila bicikl

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kung fu panda 19.09.2013.

    ma dajte molim vas tko to ide na odmor da popravi brak i ponese suzavac u torbi nije ni on sav svoj ali po meni ova ga je htjela dobro s.ebati

  • vrsni_astrolog 19.09.2013.

    terrence, riba, kaotični muškarci, pretjerano ljubomorni i posesivni, kao da ne žele normalan život, ako vi njih ne mlatite oni će vas, sado mazo princip, skloni su opijatima i pridruživanju sektama, poznati su po posjetima psihijatru, društveni i duhoviti ali izrazito naporni u braku, slažu se s ovcama, škorpijama, račicama poneka lavica, obavezno izbjegavati djevice, vage, vodenjakice i blizanke (justin bieber, martina vrbos, rihanna, eva longoria, eva mendes, tatjana dragović ivanišević, zrinko tutić, iva balaban radić, sunčica lalić jurilj, anica martinović kovač, tarik filipović, rene bitorajac, sharon stone, nina violić.....)

  • Smarta 19.09.2013.

    ovo nije pravda. pravda bi bila zadovoljena da ga pošalju s frajerom duplo večim od njega na "odmor". prvo da razmjene malo lježnosti, a zatim da ga frajer malo "porazbaca" po apartmanu. To bi po meni bila pravda. Zabrana pristupa i nešto malo .....$ pa to on za napojnicu ostavi...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare