To je to što me zanima!

Hrvati napravili kaos u Zadruzi: Dovodio si mi nemoralne cure u stan koji sam ja plaćala 3500 kn

Nakon što je manekenka priznala kako ju je Fran fizički zlostavljao, Hublin je u posljednjoj emisiji otkrila kako je radila dva posla dok se njezin partner izležavao u stanu
Vidi originalni članak

Četvrta sezona kontroverznog showa 'Zadruga' počela je burno. U središtu skandala ponovno su se našli Hrvati, bivši ljubavnici Paula Hublin (21) i Fran Pujas (22). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je prošlo tek deset dana otkako su ušli u reality, Paula i Fran ne prestaju iznositi 'prljavi veš' pred milijunima gledatelja. Nakon što je manekenka priznala kako ju je Fran fizički zlostavljao, Hublin je u posljednjoj emisiji otkrila kako je radila dva posla dok se njezin partner izležavao u stanu.

- Bio je sa mnom jer sam mu kuhala i prala. Radila sam dva posla kako bi nam plaćala stan svaki mjesec oko 3.500 kuna. Varao si svaku djevojku, ološu jedan. Zgazit ću te do kraja i uništit. Moja majka nikada nije podržavala našu vezu - vikala je Paula i dodala:

- Osjećala sam se jako loše i otišla u bolnicu u Varaždin. Nije me niti nazvao i pitao kako se osjećam. Prijatelj mi je idućeg dana otkrio kako je u našem stanu spavala jedna nemoralna djevojka. Taj stan sam ja plaćala, a on je dovodio druge žene. Gadiš mi se - kaže. 

Fran je potvrdio kako je u zajednički stan doveo jednu djevojku, a Pauli nije rekao jer je, kako kaže, psihopat koji mu je svakodnevno provjeravao poruke na Instagramu i kontrolirao život. 

CIMERI U ŠOKU Pao strastveni poljubac između Monike i Jovane: 'Volim te...'

- Ta djevojka je došla u stan i spavala u krevetu s našim prijateljem. Znaš i sama da te nikada nisam prevario nego sam se bojao da ćeš burno reagirati. Ništa nije bilo između nas - pravdao se Fran. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • aj bo aj 19.09.2020.

    mora da su pametni cin su u srbiju posli hahaha

  • smradacdubrava 18.09.2020.

    Ko ovo gleda nitko

  • Rugvica teška Rugva 18.09.2020.

    Franova mama., želim ti padiš cijeli život gledajući svoje dijete. Vidiš li kakvu si sotonu rodila i odgojila

Komentiraj...
Vidi sve komentare