To je to što me zanima!

Hrvati su i dalje ludi za Prijović! U top 10 pjesama pola je njenih

'Prijomanija' ne popušta. Aleksandra Prijović i dalje je najslušaniji izvođač u državi, a od hrvatskih pjesama se na top listi najslušanijih našla samo jedna
Vidi originalni članak

Najrelevantnija ljestvica slušanosti Billboard pokazuje glazbeno stanje nacije i ovog tjedna. Od hrvatskih izvođača se na njoj našao samo jedan, ali zato ima Aleksandre Prijović. Popularnost joj ne prestaje rasti ni nakon održanih pet uzastopnih koncerata u Areni Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO: Aleksandra Prijović plakala u Areni Zagreb 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kontroverzni izvođač na drugom mjestu

Na prvo mjesto vratio se Prijovićkin mega hit 'Dam, dam, dam' koji je objavljen u šestom mjesecu i samo na YouTubeu broji preko 50 milijuna slušanja. Na ljestvici od 25 najslušanijih pjesama, Aleksandra ima ukupno devet svojih, a osam ih je s albuma 'Devet života' objavljenog prije pola godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

U TOP 5, uz dvije Aleksandrine pjesme, našle su se dvije strane i to božićne. Kultni hitovi 'All I Want For Christmas Is You' i 'Last Christmas' nikad ne dosađuju. A izgleda kako Hrvatima nije dosadan ni kontroverzni srpski izvođač Desingerica čija se pjesma 'CCokolada' našla na drugom mjestu.

PREMA BILLBOARD HOT 100 LISTI Božićni hit Mariah Carey više nije najslušaniji, jedna ga je pjesma 'prešišala'. Evo i koja

Prevladava trap

U TOP 10 su još pjesme 'Pismo' repera Raste i 'Ruzmarin' koji je duet Sanje Vučić i popularnog Nuccija. Na 12. mjestu smjestio se dvojac Jala Brat i Buba Corelli u suradnji s Baby It's Pablo i njihova pjesma 'Padam'. U nastavku se nalazi još Prijovićke, Coby, Breskvica, Cunami Flo, ali i Brenda Lee sa svojom božićnom pjesmu.

Na predzadnjem mjestu je Sajfer i njegov 'Karneval II' i tek na posljednjem, 25. mjestu, je hrvatski predstavnik. Grše i njegov hit 'Mamma Mia' jedva su završili na ovoj ljestvici.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Ivanbell 17.12.2023.

    Jel dosta više o cajki, ima i drugih tema

  • lily A 16.12.2023.

    Ja nisam nit slusam glavom i bradom Dalmatinka

  • ivanz 16.12.2023.

    Kao Istrijana, sram me je priznati da i ljudi mog naroda to slušaju... To samo potvrđuje da je od Vardara do Triglava to sve jedan te isti narod...😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare