To je to što me zanima!

Hrvati su u 2019. najviše slušali Olivera, Tonyja, Gibu i Valjak

Iako je Grašo imao najveći hit, ukupno nije među najemitiranijima. U top 10 našli su se, ovim redom: Oliver, Cetinski, Gibonni, Parni valjak, Nina Badrić, Crvena jabuka, Massimo, Neno Belan, Magazin i Prljavo kazalište
Vidi originalni članak

Hrvatska diskografska udruga objavila je listu najemitiranijih izvođača u prošloj, 2019. godini, a analizirali su podatke prikupljene sa 182 hrvatske radijske i televizijske postaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najemitiranija domaća pjesma prošle je godine bio hit Petra Graše - 'Voli me', dok je najemitiraniji strani hit Calvin Harris, Rag’n’Bone Man - 'Giant'. 

110,6 MILIJUNA KUNA Nositeljima autorskih glazbenih prava stiglo više love nego lani

Iako je Grašo imao najslušaniju pjesmu, ukupno gledano nije među onima najemitiranijima. U top 10 našli su se, ovim redom: Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Gibonni, Parni valjak, Nina Badrić, Crvena jabuka, Massimo, Neno Belan, Magazin i Prljavo kazalište. 

- Biti uz bok najvećem svih vremena, Oliveru Dragojeviću, za mene je enormna čast. Eto zašto ja uvijek govorim o svojoj publici i zahvaljujem! Hvala vam ljudi svima, ali i glazbenim urednicima svih radijskih i tv kuća. Hvala vam od srca. Ovo je divno. Hvala vam 100 puta dnevno - napisao je Cetinski nakon što je saznao da je u leđa gledao samo glazbenoj legendi. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Svesamtvojenaj 05.08.2020.

    Toni je svakako najbolji 🏆

  • Mthesecond 04.08.2020.

    Danas mogu poslusati samo Gibbonija (al ne one njegove davez pjesmice iz novije faze) Nenu Belana i Crvenu Jabuku od navedenih..Ovi ostali,nije to vise to,ko sto je nekad bilo,ko sto je nekad zvucalo,izlizala se ta glazba,ti glazbenici..Ima puno lijepih pjesama ali ne zvuce vise jednako ko ranije,nema to vise istu tezinu..Olivera tuzno za slusati kad znas da ga vise nema..Sto se tice Grase i ove nove glazbeno estradne postave,sve je to mlako,razvodnjeno,ne postoji netko tko bi bio ravan pjevacima od nekad,glazbi od nekad,proslo vrijeme glazbenih zvijezda,danas B i C glazbena postava na A listi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare