To je to što me zanima!

Hrvatica osvojila 250.000 eura u Milijunašu: Prvo ću kupiti TV

Nastojim barem jednom godišnje doći u Hrvatsku. U Njemačkoj se Milijunaš emitira već 20 godina i bila mi je velika želja da jednom i ja sjednem na taj vrući stolac, kaže novopečena milijunašica...
Vidi originalni članak

Trenerica odbojke Michaela Barišić u njemačkoj je verziji kviza 'Tko želi biti milijunaš' u petak osvojila 250 tisuća eura, odnosno nešto više od milijun i osamsto tisuća kuna. 

Natjecateljica Michaela je odlučila da neće riskirati pa je odustala na 13. pitanju, od mogućih 15. Tako je otišla kući s prethodno osvojenih 250 tisuća. Da je točno odgovorila na pitanje vrijedno 750 tisuća eura odgovarala bi za najveći mogući iznos - nevjerojatnih 2 milijuna eura.

Pitanje na kojem je odustala glasilo je: Što je službeno navedeno kao maksimalna težina od 25 grama?

Produkcija kviza kao moguće odgovore ponudila je: njemačko poštansko pismo, strelicu za pikado, Nürnberger kobasicu i finu uncu zlata. Da nije odustala Mihaela bi kao točan odgovor ponudila strelicu za pikado, a točan je odgovor bio kobasica, pa se njena odluka naposljetku pokazala mudrom.

U NJEMAČKOM MILIJUNAŠU Hrvatica osvojila 928 tisuća kuna: 'Imate živce kao kockar'

Michaela već dugo živi u Njemačkoj, točnije u Baden-Württembergu, a u show je došla u pratnji majke Vere. Ova majka dvoje djece ostavila je svih bez riječi svojim sjajnim općim znanjem. Oduševljen je bio i voditelj Günther Jauch (62) koji je rekao Michaeli da ima dobre živce, poput pravog kockara. 

- Morat ću se naviknuti da sam osvojila toliki novac. Nemam neke velike želje. Sad će vam ovo možda zvučati čudno, ali televizor kojeg imam u kući star mi je 12 godina, pa ću vjerojatno od osvojene nagrade prvo kupiti novi - rekla je Michaela za Slobodnu Dalmaciju.

- Naravno, planiramo i jedno lijepo ljetovanje i odmor u Hrvatskoj. Roditelji su mi iz Slavonije, u mirovini su i sada žive u Puli. Imamo puno rodbine u Đakovu. Nastojim barem jednom godišnje doći u Hrvatsku. U Njemačkoj se Milijunaš emitira već 20 godina i oduvijek sam maštala i bila mi je velika želja da jednom i ja sjednem na taj vrući stolac - kaže novopečena milijunašica.

S partnerom i dvoje djece Michaela živi u Baden-Württembergu, a na kviz se prijavila jer osvojenim novcem želi roditelje poslati na odmor. 

- Oni su gastarbajteri iz Hrvatske i jedino su vidjeli autoput A8 prema Salzburgu i Hrvatsku - rekla je u emisiji.

NAJVEĆI ZAVODNICI ZODIJAKA: Škorpioni su opasni i strastveni, ali to je ništa u usporedbi s ovim znakom!

Idi na 24sata

Komentari 57

  • manga 1 19.01.2019.

    gledao sam tu emisiju i nisam mogao doći sebi kako žena toćno i hladnokrvno odgovara na pitanja a pogotovo na mala pitanja tj.njemačke izreke.odakle joj to znanje neznam.toliko sam bio uzrujan da sam posle išao na internet gledat još jednom.mislim da žena zna puno,puno više a još zgodna i đakovčanka i vladi proporučuje da doda još milion i ženu postavi u diplomaciju.gledam te emisije 20.god. to još nisan vidio i ko će to bit naša đakovčanka.ako je ikad sretnem zahtjevat ću da je poljubim u tu pametnu glavu.

  • sol 19.01.2019.

    Pameto sta je odustala, taman su je do tamo htjeli odvuci?

  • kliksi 19.01.2019.

    Zena je falsch...vidi se po ocima

Komentiraj...
Vidi sve komentare