To je to što me zanima!

Hrvatska će na Eurosongu 2022. u Torinu nastupiti u prvoj večeri, ljudi pišu: Opet ništa od prolaza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osim Hrvatske, u prvoj večeri nastupit će i Slovenija,Albanija, Bugarska, Latvija, Litva, Moldavija, Nizozemska, Švicarska, Ukrajina, Armenija, Austrija, Danska, Grčka, Island, Norveška, Portugal i Rusija
Vidi originalni članak

U utorak je u Italiji upriličen ždrijeb za polufinala Eurosonga 2022. godine, a slučajnim odabirom odlučeno je kada će Hrvatska nastupiti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska će nastupiti tijekom prve večeri Eurosonga, odnosno u prvom polufinalu, koje je po rasporedu 10. svibnja u Torinu. Hrvatska se u polufinalu od susjeda našla samo sa Slovenijom, dok su Srbija i Crna Gora završile u drugom polufinalu.

Osim Hrvatske i Slovenije, u prvoj večeri nastupit će i Albanija, Bugarska, Latvija, Litva, Moldavija, Nizozemska, Švicarska, Ukrajina, Armenija, Austrija, Danska, Grčka, Island, Norveška, Portugal i Rusija.

14 NATJECATELJA Ovo je redoslijed Dore 2022.: Mila Elegović će pjevati prva

Gledateljima iz drugih zemalja bit će omogućeno glasanje za pjesme koje se natječu u prvom polufinalu, među kojima je i Hrvatska. Ipak, za Hrvatsku neće moći glasati države koje se natječu u drugoj večeri, što uključuje i Srbiju te Crnu Goru.

Brojni obožavatelji Eurosonga izrazili su svoje mišljenje na društvenim mrežama ubrzo nakon ždrijeba.

- Namjerno razdvajaju zemlje Balkana - zaključila je jedna od komentatorica, a drugi komentator piše kako ponovno neće biti ništa od prolaska dalje jer većina susjeda neće moći glasati za nas.

Još nije poznato tko će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2022. u svibnju u Torinu, a 19. veljače u Opatiji održat će se izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije 'Dora 2022.'.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jamesbond7777 25.01.2022.

    Imam pouzdan izvor da ce i ove godine Alvina il Albina kako vec opet nas zastupat na Euroviziji /ima novi singl tak-tik🙄🙄

  • BabaYaga 25.01.2022.

    Olimpijci kažu da je važno je sudjelovati 😁

  • daleko najjaci 25.01.2022.

    Eh,samo da je Albinin kostim malo vise otkrivao mogli smo bolje proci s pjesmom :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare