To je to što me zanima!

Hrvatska književnica vjenčala se u Las Vegasu s partnericom

Zadarska književnica na svojem je Facebooku objavila sretnu vijest. Ona i njena partnerica Marta Šušak vjenčale su se u Las Vegasu u malenoj kapelici
Vidi originalni članak

Mima Simić svoje je prijatelje i pratitelje na društvenim mrežama iznenadila objavom fotografije koja prikazuje zgradu matičara u Las Vegasu. Nakon toga, uslijedile su ostale fotografije na kojima se vidi da su Mima i njena djevojka Marta Šušak ozakonile svoju vezu u kapelici. 

Spisateljica i aktivistica odlučila je svima zahvaliti na lijepim željama jednom objavom. 

- Hvala vam svima na podršci, ljubavi i toplim željama (makar preferiramo kolače). Brak nas nije promijenio, makar su svađe malo kompliciranije, sad ne možeš više reć: 'oćeš da prekinemo?', a da ti mrak ne padne na oči od procedure. Mislim da ćemo vjerojatno upravo zato, iz lijenosti, zauvijek ostati skupa. I zbog mačaka - napisala je Zadranka te najavila pravo slavlje kad se vrate u Hrvatsku. 

Simić je u SAD otišla zbog sudjelovanja u projektu 'Coast to Coast' i tamo će ostati četiri mjeseca. 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • 08.07.2016.

    kad će više pravo lezbo vjenčanje, gdje će obje imati bajne vjenčanice i obje ponašati se kao žene??? njima bih vjerovala da su lezbe, ovo je samo izdrkavanje i neki rebel

  • fantazist 07.07.2016.

    Admine kako te nije sram obrisati komentar? Moji komentari ne krše pravila, a ako se ti sa mnom ne slažeš onda je to tvoj problem.

  • Jersey 07.07.2016.

    Jel ovaj desni fura speedo 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare