To je to što me zanima!

Hrvatska Megan Fox slikala pa se valjala po ateljeu u donjem rublju: 'Uh, prevruće je ovo!'

Svjesna sam talenta i znala sam da je uz taj dar potrebno i učenje da bi se postigao puni potencijal za stvaranje stoga sam se posvetila radu na tom području, rekla je ranije o slikarstvu Deniss Grgić
Vidi originalni članak

Umjetnica Deniss Grgić ili, kako joj mnogi tepaju, hrvatska Megan Fox, nedavno je slikala u donjem rublju. U crnom grudnjaku i gaćicama bojala je platna i namještala se fotografu u još nekoliko poza.

DENISS GRGIĆ Hrvatska Megan Fox se u Rimu vozila na skuteru, a u kratkoj haljinici pokazala svoje obline

Deniss, koja se s Jakovom Bjelacem natjecala u prošloj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', pokazala je koliko je, kako je i ranije istaknula, predana slikarstvu. 

- Uh, prevruće je ovo! - poručio je jedan od pratitelja ovoj umjetnici, koja je svjesna svojih talenata.

U TVORNICI KULTURE Igora Drvenkara podržala je i bivša cura: Hrvatska Megan Fox skakala je u čipkastom outfitu

- Svjesna sam talenta i znala sam da je uz taj dar potrebno i učenje da bi se postigao puni potencijal za stvaranje stoga sam se posvetila radu na tom području. U mojoj obitelji likovna umjetnost ima posebnu vrijednost i slikarstvo nam je sastavni dio života, tako da se vrlo rano prepoznalo da sam i ja naslijedila taj talent - rekla je Koprivničanka za Gloriju u siječnju prošle godine.

Popularna je na Instagramu, gdje je prati više od 90 tisuća ljudi.  

- Broj pratitelja ovisi o mnogo faktora i mislim da je vrijednost koja proizlazi od influencanja mnogo veća nego što na prvu izgleda, influencanje je predstavljalo moja djela. Poštujem svakog svog pratitelja i predstavljam se iskreno - ispričala je ranije.

ZANIMLJIVA HALJINA 'Hrvatska Megan Fox' prošetala centrom Zagreba u neobičnoj kombinaciji: 'Prekrasna si!'

Mnogi je uspoređuju s glumicom Megan Fox, koju smatra jednom od najljepših žena na svijetu. Ipak, Deniss voli biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime.

- Usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost - rekla je prije.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ivanz 06.01.2024.

    Vidi se da je talentirana... Nadam se da će imati uspješnu karijeru te da ćemo imati prilike uživati u njezinom talentu...👍

  • lanai goga 06.01.2024.

    Vise mi lici na ines iz ljubav na selu moze se valjat do mile volje uopce nije za pozeljeti jedino da na sebe naljepi eure onda bi je covjek dirnuo

  • pajdhdiejga 06.01.2024.

    Megan fox. Ovoj glava ko u kobile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare