To je to što me zanima!

Hrvatska Megan Fox zasjela u atelje pa pokazala svu raskoš: 'Dok ja gradim, znaš moju nju'

Deniss smo gledali u emisiji 'Ples sa zvijezdama', kada je oduševila gledatelje atraktivnim izgledom, a mnogi su je uspoređivali s glumicom Megan Fox
Vidi originalni članak

Hrvatska umjetnica Deniss Grgić (28) često objavljuje svoje modne kombinacije. Sada je istaknula atribute u kreaciji širokih rukava tamnog tona, ukrašenu elementima korzeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dok je gradim..Znaš moju nju.. Vidim je, osjećam je...Imam viziju za nju... Znam točno kako izgleda - napisala je u opisu fotografije.

Deniss smo gledali u emisiji 'Ples sa zvijezdama', kada je oduševila gledatelje atraktivnim izgledom, a mnogi su je uspoređivali s glumicom Megan Fox (37). 

Umjetnica je show napustila prva, a plesala je s mentorom Jakovom Bjelcom. Mnogima je bilo žao kada je ispala, ali ju vjerno prate na društevnim mrežama. Tako su i ovaj put bili oduševljeni njezinim outfitom.

VELIKA LJUBAV Hrvatska Meghan Fox pokazala majku, pratitelji oduševljeni: 'Vidimo na koga si tako lijepa!'

Slikarica na Instagramu ima 97 tisuća pratitelja, često dijeli trenutke iz ateljea, no pritom joj je i odjeća bitna, bira kreacije koje plijene pozornost.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S POBJEDNICIMA 'PLESA SA ZVIJEZDAMA' PAULOM I MARCOM:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mysterious300888 04.06.2023.

    Bavim se slikanjem, i ozbiljno slikanje izgleda svakako samo ne ovako... Obično poziranje, a boju nije niti takla... Daleko je ovo od umjetnice

  • MaraMaraMara 04.06.2023.

    Photoshop

  • the only one 04.06.2023.

    Opet ništkoristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare