To je to što me zanima!

"Hrvatska traži zvijezdu": Bojan i Zoran su u finalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bojan je zadivio glasom tenora, Zoki drugačijim žanrom, a Barbara koreografijom. Bivšu sudionicu showa je zaprosio dečko iako su kratko zajedno
Vidi originalni članak

Glasovima gledatelja finalisti glazbenog showa su Bojan i Zoran, koji je tijekom showa dobio status favorita. Iako je njezin nastup u polufinalu koreografijom i izvedbom osvojio stručni žiri, Barbara je ostala bez finala.
- Super. Jako sam ponosna na dečke. Ostvarila sam cilj za koji nisam mislila da ću ostvariti - rekla je Barbara i dodala kako je puno naučila u showu. Prvi je nastupio Bojan s "Imagine".
- Možda bi bilo bolje da nekoga pikiraš očima dok pjevaš - rekla mu je Jelena. Fox nije htio komentirati Bojanovu izvedbu.
- Ja sam isto kao i on gledao curice. Ova je imala crne gaćice, ona neke svjetlije - bio je kratak Lisica. Bojan je drugi set pjesama otvorio bezvremenskim hitom Miše Kovača "Ostala si uvijek ista".
- Bit ću iskren. Opet si bio pogrbljen. Bilo bi bolje da si digneš ramena. Bolje izgleda i lakše pjevaš - kazao mu je Tony.  Za kraj se Bojan odlučio na pjesmu Andree Bocellija.
- Ponosan sam na tebe. Hvala ti što postojiš - bio je kratak Tony. Jeleni je bio još bolji nego na probi. Prvi put se Barbara odlučila za pjesmu "Sweet Dreams".
- Ovo je bila najbolja koreografija koju sam vidjela dosad u showu - pohvalila ju je Jelena, a njoj se pridružio i Fox.
- To što si danas napravila, to je showbizz - rekao joj je Tony. Drugi put pjevala je "Bez tebe" Olivera Dragojevića.
- Ja te vidim u finalu, sva sreća da mi ne odlučujemo - rekao je Tony. Lisica je isto bio pun pohvala, kao i Jelena. Za kraj je Barbara pjevala pjesmu Alicije Keys. Osvojila je stručni žiri.
- Ne znam dal' imam ovlasti da večeras odlučim da nitko ne može ispasti - rekao je predsjednik žirija Tony. Zoran je za svoju prvu pjesmu odabrao "It's All Right".
- Mislim da još ima nekih stvari koje nam nisi pokazao - bio je impresioniran Lisica koji bi ipak htio da Zoki i zapleše. Jeleni je posebno drago što Zoki uspijeva tijekom pjesme komunicirati s publikom. Drugi put je pjevao "Ako me nosiš na duši".
- Tvoj glas može iznijeti zahtjevan tekst. Da ne znam da je ovo Gibina pjesma, mislio bih da si je ti napisao - pohvalio ga je Tony. Jelena i Fox nisu zaostajali s komplimentima. Zoki je za kraj odabrao pjesmu "Rebel Yell" Billyja Idola.
- Vidiš što ti se može dogoditi budeš li u tim rock vodama, da ovako pet guzičica sjekutićima navale na tebe. Pazi se, čuvaj zdravlje - bio je slikovit Fox kojem se svidio Zokijev nastup s plesačicama. U showu su svoje minute dobili Sara-Elena Menkovska i Darus Despot. Sara je bila na audiciji u Osijeku, ali do TOP 17 nije stigla. U međuvremenu je na bugarskom festivalu dobila nagradu žirija te osvojila Darusovo srce. Iako su kratko u vezi, Darus ju je zaprosio pred kamerama, a Sara-Elena je nakon par trenutaka promucala 'da'.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • COSA-NOSTRA 15.06.2009.

    E sad se mogu opustit! Moj favorit Bojan je došao do samog finala i to je pravedno. Vjerujem da će Zoki pobjedit. Ponavljam ono šta sam već jednom rekla: pobjednik će dobit snimanje albuma pa mislim da je sretnije da to bude Bojan jer bi tipom glazbe zadovoljio veći broj ljudi. Zoki je isključivo roker i to znači i isključivo rokersku publiku, dakle ograničen broj ljudi. Ne uspoređujem pjevački, nego statistički, jednog Olivera sa ovom situacijom... njega stvarno svak može poslušat, svi profili ljudi dok je već teže svima slušat neke alternativnije stvari, za to već treba istančaniji ukus. U svakom slučaju, oba su krasni momci, svaka bi ih majka za zeta! Želim sreću obojici a Bojan je već moj najdraži domaći pjevač kojeg nikad nisam imala!!!

  • denismotori 14.06.2009.

    SIMONA NAJBOLJE PJEVA..

  • Popolo 14.06.2009.

    ma djurdja je najbolsa sa svojim ustima ko pavijanova guzica...ona najlepse popeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare