Obavijesti

Show

Komentari 26

"Hrvatska traži zvijezdu": Bojan i Zoran su u finalu

"Hrvatska traži zvijezdu": Bojan i Zoran su u finalu
14

Bojan je zadivio glasom tenora, Zoki drugačijim žanrom, a Barbara koreografijom. Bivšu sudionicu showa je zaprosio dečko iako su kratko zajedno

VIDEO

Glasovima gledatelja finalisti glazbenog showa su Bojan i Zoran, koji je tijekom showa dobio status favorita. Iako je njezin nastup u polufinalu koreografijom i izvedbom osvojio stručni žiri, Barbara je ostala bez finala.
- Super. Jako sam ponosna na dečke. Ostvarila sam cilj za koji nisam mislila da ću ostvariti - rekla je Barbara i dodala kako je puno naučila u showu. Prvi je nastupio Bojan s "Imagine".
- Možda bi bilo bolje da nekoga pikiraš očima dok pjevaš - rekla mu je Jelena. Fox nije htio komentirati Bojanovu izvedbu.
- Ja sam isto kao i on gledao curice. Ova je imala crne gaćice, ona neke svjetlije - bio je kratak Lisica. Bojan je drugi set pjesama otvorio bezvremenskim hitom Miše Kovača "Ostala si uvijek ista".
- Bit ću iskren. Opet si bio pogrbljen. Bilo bi bolje da si digneš ramena. Bolje izgleda i lakše pjevaš - kazao mu je Tony.  Za kraj se Bojan odlučio na pjesmu Andree Bocellija.
- Ponosan sam na tebe. Hvala ti što postojiš - bio je kratak Tony. Jeleni je bio još bolji nego na probi. Prvi put se Barbara odlučila za pjesmu "Sweet Dreams".
- Ovo je bila najbolja koreografija koju sam vidjela dosad u showu - pohvalila ju je Jelena, a njoj se pridružio i Fox.
- To što si danas napravila, to je showbizz - rekao joj je Tony. Drugi put pjevala je "Bez tebe" Olivera Dragojevića.
- Ja te vidim u finalu, sva sreća da mi ne odlučujemo - rekao je Tony. Lisica je isto bio pun pohvala, kao i Jelena. Za kraj je Barbara pjevala pjesmu Alicije Keys. Osvojila je stručni žiri.
- Ne znam dal' imam ovlasti da večeras odlučim da nitko ne može ispasti - rekao je predsjednik žirija Tony. Zoran je za svoju prvu pjesmu odabrao "It's All Right".
- Mislim da još ima nekih stvari koje nam nisi pokazao - bio je impresioniran Lisica koji bi ipak htio da Zoki i zapleše. Jeleni je posebno drago što Zoki uspijeva tijekom pjesme komunicirati s publikom. Drugi put je pjevao "Ako me nosiš na duši".
- Tvoj glas može iznijeti zahtjevan tekst. Da ne znam da je ovo Gibina pjesma, mislio bih da si je ti napisao - pohvalio ga je Tony. Jelena i Fox nisu zaostajali s komplimentima. Zoki je za kraj odabrao pjesmu "Rebel Yell" Billyja Idola.
- Vidiš što ti se može dogoditi budeš li u tim rock vodama, da ovako pet guzičica sjekutićima navale na tebe. Pazi se, čuvaj zdravlje - bio je slikovit Fox kojem se svidio Zokijev nastup s plesačicama. U showu su svoje minute dobili Sara-Elena Menkovska i Darus Despot. Sara je bila na audiciji u Osijeku, ali do TOP 17 nije stigla. U međuvremenu je na bugarskom festivalu dobila nagradu žirija te osvojila Darusovo srce. Iako su kratko u vezi, Darus ju je zaprosio pred kamerama, a Sara-Elena je nakon par trenutaka promucala 'da'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'