To je to što me zanima!

Hrvatski glumac se šaljivom objavom dotaknuo Đokovića: Znači, Bog ipak nije svemoguć?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novakov otac je prošlog tjedna na prosvjedu u Beogradu anegdotom o Isusu pokušao objasniti u kakvoj se situaciji nalazi njegov sin, što je glumac iskoristio kao priliku za šalu i malu analizu
Vidi originalni članak

Glumac Asim Ugljen (38) u objavi na Facebooku našalio se na izjavu Đokovićevog (34) oca Srđana (61).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako je Nole Isus, onda mu je stari, po toj logici, Bog. A ako je Srki Bog, onda upravo dokazuje da nije svemoguć. Just sayin… - napisao je u objavi na Facebooku kojom se nadovezao na izjavu Srđana Đokovića prošlog tjedna na prosvjedu u Beogradu.

- I Isus je imao problem, svašta su mu radili, ali on je i dalje živ u nama. Tako je i Nole. Ne mogu mu ništa! On je srce Srbije, srce slobodarskog svijeta - rekao je tada Novakov otac.

UREDNIK, VODITELJ I BLOGER Stanković se ispravio u pismu sebi: 'Nije Novak kreten, ja sam jer sam navijao za njega'

Srpski tenisač noćas u podužoj objavi na Instagramu priznao da se zaražen kretao u javnosti zbog čega je australska vlada proširila istragu protiv njega.

Službenici imigracijskog ureda razmatraju Đokovićevo kršenje izolacije u Srbiji, netočne informacije o putovanjima koje je dao policajcima po dolasku u Australiju te nepoklapanja datuma testiranja na covid, piše The Age.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ranami 12.01.2022.

    Duhovit komentar na nebulozu od tatine izjave.

  • JA SAM TAJ 12.01.2022.

    Evo još jednoga koji je spreman praviti viceve na račun tuđeg Boga ali ne i na račun svoga.S obzirom na to kakvu bradu nosi posve je razumljivo.

  • Tko sere6 12.01.2022.

    Zašto bi mišljenje većine prenosili kad možemo manjine 🤔 Jedva čekam da osvoji AO u inat 👮‍♂️🔒🧬🐑

Komentiraj...
Vidi sve komentare