To je to što me zanima!

Hrvatski Justin Bieber: Bol za mamom nikad neće prestati

Našem Justinu Bieberu najveća potpora je samohrani otac Boris, koji mu je i najveći kritičar i potpora kad je glazba u pitanju. Glazbeni talent naslijedio je upravo od oca
Vidi originalni članak

Stalno pjevam po kući i ponekad živciram starije sestre. Nisu nimalo talentirane za glazbu, smije se Kristian Marolt (16). Srednjoškolca iz Zaprešića na audiciji RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu' žiri je prozvao hrvatskim Justinom Bieberom (17). Američka pop senzacija toliko je zaludjela svijet da je i nogometaš David Beckham prekjučer rekao kako će nerođenu kćer nazvati Justine Bieber Beckham. Kristian kaže kako je ljubav prema glazbi naslijedio od oca Borisa (48).

- Volim pop, dance i r’n’b. Pjevao sam u školskom i crkvenom zboru, ali nisam se nadao da ću proći dalje u showu - skroman je Zaprešićanin. Najveća potpora i kritičar mu je otac, s kojim se još više zbližio otkako mu je prije tri godine umrla majka Katarina.

- Dugo se borila s rakom  - rekao je Kristian. Majka bi danas bila ponosna na njega jer je uvijek govorila kako će njezin sin postati zvijezda.

- Gubitak roditelja ne bih poželio nikome, pa ni najgorem neprijatelju. Vremenom sve postaje lakše i podnošljivije, ali bol i tuga ne nestaju, zauvijek su u srcu i u našoj podsvijesti - kaže Kristian. Učenik drugog razreda Srednje hotelijersko-turističke škole trenutačno nema djevojku. Od izgleda važniji su mu smisao za humor i karakter.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MagdalenaBožić 23.04.2011.

    Go Kiki Go Kiki Go Kiki.. <3 Samo tako nastavi.. moj si favorit.. :*

  • MagdalenaBožić 23.04.2011.

    Ma nefura se on na Justina.. Svi koji imaju nešto protiv njega i koji misle da je gey samo su ljubomorni na njega.. nemaju srca.. Dečko imam predivan glas i zgodan je.. Ja mu želim svu sreću i on je moj favorit.. Go Kiki<3

  • MartinaDandić 02.04.2011.

    Joj daj pustite dečka.Dobro pjeva i to što ima takvu frizuru kao Justin Bieber ne znači da je gay.A i uostalom šta vas to briga? Malo se ti 'djubrilo' spusti na zemlju. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare