To je to što me zanima!

Hrvatski voditeljski par očekuje drugo dijete: 'Zahvalni smo!'

Nina i Dino upoznali su se još na fakultetu, a zajedno imaju sina Šimuna
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš i njezin suprug, voditelj Dnevnika na Novoj TV Dino Goleš, otkrili su da će ponovno postati roditelji, javlja Gloria.

MALI PROBLEM Valentina Baus i Dino Goleš su imali nezgodnu situaciju u Dnevniku: 'Popravit ću ja to...'

'Beba stiže na proljeće'

U braku su šest godina, a zajedno imaju sina Šimuna, koji će uskoro navršiti tri godine.

-  Beba stiže s početkom ljeta, tako da će, bude li sve dobro, ovo biti jedno ljeto koje ćemo posebno pamtiti - rekla je voditeljica.

Maleni Šimun raduje se ulozi starijeg brata, a kako kaže Nina, uz njega nema vremena previše razmišljati.

-  Ovaj put barem znam što me u svakom od stadija trudnoće čeka pa sam utoliko ipak malo mirnija. A uz Šimuna mi i manjka slobodnog vremena za pretjerano razmišljanje i brige - objasnila je.

'Sva sreća svijeta je na našoj strani'

Iako su trenutačno u Zagrebu, na proljeće planiraju otići u Dalmaciju, a sretnu vijest Nina je podijelila i na svom Instagram profilu. 

- Nemamo puno riječi... Samo beskrajnu zahvalnost i osjećaj da je sva sreća svijeta trenutno na našoj adresi... Ljeto 2024., jedva te čekamo! - napisala je Nina uz fotku.

OPROSTIO SE OD KOLOGE Voditelj koji je morao izvijestiti o Baginoj smrti: 'Radije bih milijun lajvova po kiši i snijegu'

Upoznali su se na fakultetu...

Inače, Nina je ranije radila kao voditeljica na radiju Enter Zagreb, a Dino je radio na HRT-u kao voditelj i urednik emisija za HRT4. Zadnjih nekoliko godina radi na Novoj TV kao novinar i voditelj.

Upoznali su se na Fakultetu političkih znanosti  tijekom rada na Televiziji Student, a nakon četiri godine prijateljstva dogodila im se ljubav. Vjenčanje je uslijedilo nakon godinu i pol dana hodanja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • branko kvadratić 16.01.2024.

    Tko su ovi nebitni ljudi ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare