To je to što me zanima!

Hrvoje Rupčić sa Zrinkom doveo Tini sinove na Jelsu

Susret bivših supružnika na Jelsi bio je iznimno kratak. Hrvoje je predao Tini sinove i razmijenili su par riječi, a tada se pojavila Zrinka Cvitešić...
Vidi originalni članak

Noa i Jakov su mjesec dana bili s ocem Hrvojem Rupčićem na moru, a jučer ih je on predao na čuvanje majci Tini koja ljeto provodi na Hvaru. Susreli su se na Jelsi, a Jutarnji list prenosi kako je susret trajao tek koliko je bilo dovoljno da Tina preuzme sinove. Bivši supružnici razmijenili su nekoliko riječi, a tada se na stepenicama katamarana s kojim je Hrvoje došao iz Bola na Braču pojavila Zrinka Cvitešić. Glazbenik se tada brzo pozdravio sa sinovima i pridružio glumici s kojom je krenuo prema Starom Gradu. Tina je ispričala kako joj je jako drago što nakon mjesec dana napokon vidi sinove jer su joj nedostajali. Nada se kako će s Noom i Jakovom uspjeti provesti što više vremena zajedno. Tvrdi kako se nije iznenadila kada je vidjela Zrinku na katamaranu jer uopće nije obratila pažnju na nju. Jedine dvije osobe koje su joj na tom brodu bile bitne su Noa i Jakov.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • plavuša13 16.09.2009.

    ja osobno mislim da je Tina jedna pametna i dostojanstvena žena koja zna koji su joj prioriteti u životu,za razliku od nekih,a Zrinkica se kao slučajno pojavila na katamaranu vjerojatno da vidi jel pada kiša!Maaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaj očita gesta kojom je htjela pokazati da je pobjednica,glavna ili ko zna šta.Tako prozirno i plitko,al od nje se ništa bolje i nemože očekivati!

  • mina77 02.08.2009.

    svejedno mi za njih

  • grode 01.08.2009.

    Ma koja razaračica brakova, daj ne kenjajte više. Odakle vam pravo nekoga osuditi na doživotan zatvor nesretnoga braka samo zato što to društvene norme nalažu. Ljudi nisu monagamna bića i svojstveno im je da se odljubljuju i zaljubljuju. Ako su roditelji sretni i zadovoljni bit će i njihova djeca i obratno. Pustite ljude da žive i uživaju pa makar trajalo i kratko. Netko takvu zaljubljenost nikada ne doživi ,a živi u nekakvom skladnom braku i pomirio se sa sudbinom da je to do kraja života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare