To je to što me zanima!

Htio je na Oscare: 'Spider-Man' je 'Batkidu' okrutno uništio san

Miles Scott je petogodišnjak koji je prebolio rak, a prošle jeseni cijeli San Francisco bio je uključen u ostvarenje njegove želje da jedan dan bude superheroj
Vidi originalni članak

Petogodišnji Miles Scott koji je prebolio rak i na jedan dan imao priliku biti Batkid trebao se pojaviti i na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, no dio u kojemu je trebao nastupiti otkazan je u zadnji tren. 

Za otkazivanje je navodno kriv Andrew Garfield (30) s kojim je Miles trebao nastupiti. Zvijezdi 'Čudesnog Spider-Mana' navodno se nije svidio tekst koji je trebao čitati u skeču. ‘Glupe rečenice’ pokušao je zamijeniti svojima no to se pak nije svidjelo producentima pa se Andrew naljutio i odustao od nastupa. 

Garfield je trebao Milesa predstaviti kao 'budućeg svjetskog superheroja'. 

Dječakova obitelj kaže kako su bili malo tužni zbog otkazivanja nastupa i da nisu dobili službeno objašnjenje za to. Da ne bi sasvim razočarali malenog Milesa, organizatori Oscara platili su im put u Disneyland.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Maryn 07.03.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

  • Adisibila 06.03.2014.

    Malo je premršav za spidermana ipak. Nema dovoljno inercije za svingat između zgrada.

  • ojdimidojdimi 06.03.2014.

    znao sam da je spiderman pokvaren ko mućak..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare