To je to što me zanima!

Htjela je 'Savršenog', a sad je pokazala dečka i novu frizuru...

Nedavno je na Instagramu otkrila kako je u međuvremenu promijenila frizuru pa umjesto duge plave kose fura nešto kraću smeđu kosu, a čini se i da nije dugo patila za Mijom Matićem
Vidi originalni članak

Barbara Mucić (21), koju je publika zapamtila po sudjelovanju u showu 'Gospodin Savršeni', na društvenim mrežama redovito dijeli trenutke iz privatnog života. 

Nedavno je na Instagramu otkrila kako je u međuvremenu promijenila frizuru pa umjesto duge plave kose fura nešto kraću smeđu kosu, a čini se i da nije dugo patila za Mijom Matićem (27), jer na društvenim mrežama pozira s drugim muškarcem. 

Inače, Barbara se bavi atletikom te je 2013. osvojila četvrto mjesto na nacionalnom natjecanju i premda je sport njezina prva ljubav, druga je ples pa trenira latino-američke plesove, folklor i suvremeni ples.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Završila je školu za kozmetičarku, 2016. i 2018. godine ušla je u finale izbora za Miss sporta, a bila je i druga pratilja Miss Adriatic Hrvatske.

VEĆ IMA DEČKA Barbari nije žao što je ispala: 'Djevojke su igrale neiskreno'

Iako su gotovo sve djevojke priželjkivale da budu u finalu showa, a mnoge i da pobijede, Barbari nije žao što je ostala bez 'Savršenog'.

- Tako je moralo biti, nisam došla ondje zbog pobjede. Bolje da sam ispala prije finala nego da sam postala 'ta' i da vani nismo uspjeli, to bi mi teže palo - rekla je ranije.

Nakon showa nije izgubila vjeru u ljubav, a čim je emitirana epizoda u kojoj Barbara ispada, objavila je fotografiju sa sadašnjim dečkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • legend5 09.01.2021.

    Cura je imala momka i kad je usla u show, izmisle show i prodaju maglu gledateljima tj babama.

  • wooly 08.01.2020.

    Od ničeg sr nemože napravit nešto.

  • 07.01.2020.

    Uzas od zenske. Naporna,umisljena,samo nesto pametuje po struci konobar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare