To je to što me zanima!

HTV srezao plaće, G. Milić pregovara s Novom TV...

Državnom odlukom HTV je smanjio plaće Miliću, Stankoviću, Šprajcu, Biliću, Trbović... Novinarima je to dokaz da rade u državnoj, a ne javnoj tvrtki
Vidi originalni članak

Najveće zvijezde HTV-a dobile su plaću za kolovoz umanjenu za 30 do 60% zbog čega su se neki neugodno iznenadili. Novinare su obavijestili da im je plaća smanjena zbog državne odluke. Goran Milić je za Jutarnji list otkrio da je stupio u pregovore s Novom TV. Kazao je da su mu ponudili nekoliko puta veću plaću. Zoran Šprajc šokiran je načinom smanjenja budući da da je ono došlo kao posljedica Vladine naredbe državnim poduzećima da smanje troškove. Premu njemu, Vlada je ovom mjerom napokon dokazala da je HTV državna, a ne javna televizija. Jutarnji prenosi kako odsada na HTV-u plaće neće prelaziti 16.000 kuna. Do prije mjeseca dana Milić je navodno dobivao oko 26 tisuća kuna, a Šprajc šest tisuća manje. Danijela Trbović i Joško Martinović navodno su imali plaću od 16.000, Branimir Bilić od 18, a Aleksandar Stanković oko 23 tisuće kuna.

LATINICA NAKON 16 GODINA UKINUTA
Glavna urednica Informativnog programa, Hloverka Novak-Srzić ukinula je "Latinicu" zbog predsjedničke kandidature Denisa Latina. Hloverka je za Jutarnji izjavila kako je HTV javna televizija koja mora paziti na to da svi predsjednički kandidati budu u ravnopravnom položaju. Latin otkriva da će do završetka izbora raditi iza kamera, a onda bi se "Latinica" trebala vratiti na TV.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • WebSuperman 05.09.2009.

    HRT daj primi mene...meni 10 000 nije malo

  • MalipasKira 05.09.2009.

    Ja za razliku od ovih jalnih komentara podržavam Milića!! Da se svi ugledamo na njega, nebi blagajnice u trgovačkim centrima radile za 2500 kn!! Kad bi mi hrvati znali koliko vrijedimo, i naučili pregovarati za sebe i za bolje sutra, kao što Milić radi, bilo bi nam puno bolje!! Čovjek zna koliko vrijedi, koliko može dobiti, i toliko traži!! Ili, drugačije rečeno, nebi bome ni ja da sam poznata i javna osoba, koju ljudi ŽELE gledati, radila za 5000 kn!!!

  • 05.09.2009.

    niti 16000 tisuca mu nije dosta..ha,ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare