To je to što me zanima!

Hudson izgubila 40 kilograma i tu će stati: Druga sam osoba

Navikavam se na svoj novi izgled. Još ne vjerujem da nosim manje brojeve odjeće. Zbunim se kad dođem u trgovinu, izjavila je glumica i pokazala svoju novu liniju
Vidi originalni članak

Posljednje dvije godine radila je na svom izgledu. Jennifer Hudson (31) uspjela je smršavjeti 40 kilograma. Kaže da joj je trenutačna težina idealna. 

- Cijelo vrijeme mi govore da prestanem mršavjeti. Svi imaju dojam da još gubim kilograme, ali završila sam s dijetom - izjavila je glumica koja je u najnovijem izdanju časopisa Redbook pokazala svoju novu liniju. 

- Navikavam se na svoj novi izgled. Još ne vjerujem da nosim manje brojeve odjeće. Zbunim se kad dođem u trgovinu - iskrena je dobitnica Oskara koja je glasnogovornica organizacije Weight Watchers, centra za mršavljenje. S dijetom je započela kad je u kolovozu 2009. rodila sina, a  nakon drastičnog gubitka kilograma otvorila je i centar za mršavljenje u rodnom Chicagu. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ostvaren 09.11.2012.

    bitno da se ona dobro osjeća!

  • WOMANIZER 09.11.2012.

    OMG fakat se prepolovila, bravo! sve je u glavi, kad neš odlučiš i ostaješ pri tome bez obzira na sve, uvijek uspiješ.

  • tomi07 09.11.2012.

    skinuti 40kg je jeko teski posao pun odricanja, a ovo je ocito tipican svijet u kojem ziviomo, umjeto da smo podrska nekom lakse je nekog ismijavati, svaka joj cast na trudu, tu je ulozen veliki trud. ja osobno nisam debela ali dok sam se odricala neke hrane koja mi je bila svakodnevnica bilo mi je tesko jer mi se sve mijenjalo. tako da svaka joj cast i nadam se da ce nastaviti u tom smijeru barem zbog najvrijednijeg nam zdravlja. <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare