To je to što me zanima!

Hugh Grant dobio sina: Samo da se razumijemo, ja sam tata

Presretan sam što moja kći Tabitha sad ima brata. Obožavam svoju djecu najviše na svijetu. Imaju fantastičnu majku, napisao je britanski glumac na Twitteru
Vidi originalni članak

Da potvrdim nagađanja raznih medija, istina je, dobio sam drugo dijete. Presretan sam što moja kći sad ima brata. Obožavam svoju djecu najviše na svijetu. Imaju fantastičnu majku, napisao je glumac na Twitteru. 

Iako nikad nisu službeno potvrdili vezu, Hugh Grant (52) i Tinglan Hong (33) s kojom je glumio u filmu 'Zapravo ljubav' zajedno imaju već dvoje djece. U rujnu 2011. Tinglan je glumcu rodila kćer Tabithu.

- I da ne bi bilo zabune, da svima bude kristalno jasno, ja sam otac djeteta - objavio je glumac naknadno na društvenoj mreži. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Stevi 18.02.2013.

    joj dečki kak ste ljubomorni......on je muškarac i to jako zgodan

  • pernica 18.02.2013.

    vječni neženja, ni ovu svoju Kineskinju s kojom ima djecu nije oženio! stalno glumi nekakve smotane tipove, ali mislim da je takav i u privatnom životu, mislim da mu fali samopouzdanja, muškosti, egocentričan je pa zato i je ovakav naslov: da svima bude jasno, ja sam otac drugog djeteta! svašta! kome se on to opravdava? ali se "podvezao", sterilizirao, pa je kao čudno da je on otac djeteta?

  • filipa_1 17.02.2013.

    Krenulo ga u 50 ima. Čestitke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare