To je to što me zanima!

Hugh Hefner (83) 'nogirao' je blizanke Shannon (20)...

Stari 'playboy' izjavio je kako su blizanke odrasle i slobodne raditi ono što žele - promovirati 'zečice'. Više mu nisu cure, ali su mu i dalje prijateljice...
Vidi originalni članak

Kristina (20) i Karissa (20) Shannon donedavno su bile dvije od tri djevojke legendarnog osnivača časopisa 'Playboy'. Hugh Hefner (83) 'nogirao' je blizanke nakon godinu dana veze. No, neće ih tek tako izbaciti sa imanja već će ih preseliti iz svoje 'Playboyeve' rezidencije u kuću za 'zečice'. Na svom Twitter profilu Hefner je nedavno napisao kako blizanke odrastaju te se sele u kuću za zečice s njegovim blagoslovom te će biti slobodne raditi i neke druge stvari poput promocije. Blizanke su na svom Twitter profilu napisale kako se raduju preseljenju, ali i dalje vole Hefnera te žele ostati u njegovoj blizini. Veza medijskog mogula i treće zečice Crystal Harris (24), sad i jedine, postala je ozbiljnija. Hef je izjavio kako do sad nije imao puno sreće s brakom niti je postavio rekord na duge staze, ali ovu priliku ne želi uprskati.

PLAYBOYEVI BRAKOVI
S prvom suprugom Millie bio je u braku deset godina, a razveli su se 1959. godine. Trideset godina kasnije vjenčao se sa 'Zečicom godine', Kimberly Conrad s kojom je živio devet godina, a razveo se tek nakon 20 godina. S bivšim suprugama ima četvero djece.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Fichomir 14.01.2010.

    Hvala Bogu više, njih dvije su užasno dosadne i umišljene...

  • spectre_1 14.01.2010.

    1.nisam nikad bio fan plavuša,ajd dobro prirodne mogu proći ali ove wannabe su mi bljak 2. ne razumijem mentalni sklop tih bicharki što su u toj kući sa hefnerom,jel nemaju one roditelje? ako imaju kakav je to odgoj bio ? šta će one reći svoj djeci danas sutra? užas

  • trešnja 14.01.2010.

    Ovo bi trebalo zabraniti,a ne još podržavati javnim objavljivanjem....stari razvratnik i razuzdane djevojke bez morala.Ali Matilda se već najavljuje,a tada ni viagra ni plavuše neće biti od koristi!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare