To je to što me zanima!

Hugh Hefner brani svoj libido: Seksam se bar jednom tjedno

Nakon što je 'odbjegla nevjesta' u radijskom intervjuu Howardu Sternu rekla da je seks sa Hughom Hefnerom trajao samo dvije sekunde, Hef je stao u svoju obranu
Vidi originalni članak

Iako mu je 85 godina, Hugh Hefner još itekako drži do svog imidža velikog ljubavnika. Nakon što je Crystal Harris (25) rekla da je seks s njim trajao samo dvije sekunde i da su se samo jednom seksali, on se obranio preko Twittera.

- Moj seksualni život uključuje više od jedne partnerice sve od moje rastave u 1998. godini. Seksam se barem jednom tjedno, a tako je bilo i tijekom dvije i pol godine koliko sam proveo s Crystal - napisao je Hef na Twitteru.

U komentarima pod navedene izjave napisao je da misli kako je važno reći istinu ako netko laže o tebi, a dodao je i da nije otkrio nikakve nove informacije, nego samo pokušava ispraviti krivi dojam koji se stvorio nakon Crystalinih izjava. 

Ipak, nakon što je vidjela koliku su 'prašinu' podigle njene tvrdnje, Crystal se pokušala opravdati, također na Twitteru.

- Intervju sa Sternom me uplašio, bio je jako grub. NIsam bila pripremljena i rekla sam stvari koje nisam trebala. Žao mi je - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • idešđurđa 30.07.2011.

    đedo laže sam sebi!

  • 30.07.2011.

    Djeda i ja bi tamburo

  • sabo 30.07.2011.

    I ja isto. Samo moj razlog je u tome što radim cijeli tjedan od jutra do mraka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare