To je to što me zanima!

Hugh Jackman na premijeri s 13 godina starijom suprugom: Vidi se razlika, no oni se ludo vole

Par se upoznao 1995. godine na setu serije 'Corelli', u braku su od 1996. godine te imaju dvoje posvojene djece
Vidi originalni članak

Hugh Jackman (54) pojavio se na premijeri filma 'Ghosted', a s njim je kao pratnja došla i njegova 13 godina starija supruga Deborrah Lee Furness (67).

Upoznali su se 1995. godine na snimanju serije 'Corelli', a par se godinu dana nakon i vjenčao. Roditelji su dvoje posvojene djece, sina Maximiliana Jackmana (22) te kćeri Ave Eliot (17).  Hugh je jednom prilikom otkrio i tajnu njihovog sretnog braka.

- Mi uvijek učimo i ljudi se mijenjaju, tako da morate, morate se stalno resetirati. Uvijek se čudim koliko je smiješna, nevjerojatna i koliko je pametna. Što duže traje, to će nam biti bolje - zaključio je glumac za People.

UPOZORIO PRATITELJE Karcinom kože su Jackmanu uklonili već 6 puta, sada je opet na pregledima: Pazite se sunca

Nedavno su proslavili 27. godišnjicu braka povodom koje je Jackman supruzi posvetio emotivnu objavu.

- Volim te Deb. Danas je naša 27. godišnjica braka. 27 godina!! Jako te volim. Zajedno smo stvorili prekrasnu obitelj. I život. Tvoj smijeh, tvoj duh, velikodušnost, humor, drskost, hrabrost i odanost za mene su nevjerojatan dar. Volim te svim srcem - napisao je glumac uz fotografiju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.04.2023.

    Ljubav

  • rebekaQQ 20.04.2023.

    predivni oboje

  • KusNjega 19.04.2023.

    Sve ima svoje zašto, evo njemu su se roditelji razišli kad je bio mali klinjo....mama se vratila u Englesku sa kćerima, a otac ostao u Australiji sa sinovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare