To je to što me zanima!

Hugh Jackman zaplakao dok je pričao o majčinom odlasku

Rekla mi je zbogom prije nego sam išao u školu i kad sam se vratio više je nije bilo. Sigurno ni sama nije mislila da odlazi zauvijek kad je otišla tog jutra, kaže glumac
Vidi originalni članak

Moj otac je stijena, moj glavni oslonac u životu, od njega sam naučio sve o odanosti, povjerenju i dobroti, rekao je Hugh Jackman (44) u emisiji '60 Minutes' na CBS-u.

Glumca je majka, Grace Watson, napustila kad je imao samo osam godina. Iz Australije je otišla u Englesku, a svojih petero djece o tome je obavijestila putem telegrama. Poslije je otkrila da se bori s depresijom. Dok je pričao o teškom djetinjstvu glumac se pred kamerom rasplakao.

- Rekla mi je zbogom prije nego sam otišao u školu i kad sam se vratio više je nije bilo. Uvjeren sam da ni sama nije mislila da odlazi zauvijek kad je otišla tog jutra - rekao je glumac koji je majku viđao otprilike jednom godišnje. 

Hugh kaže da ih je majka ostavila, ali znao je da će zauvijek imati odgovornog oca koji će se potruditi da imaju što bolji život i da se ne osjećaju loše. Chris Jackman sam je odgojio tri sina i dvije kćeri. Svoj je djeci omogućio školovanje u privatnoj školi. Također, znao je da ga majka voli iako je napustila obitelj.

- Nisam vjerovao da je otišla zauvijek. Do 13 godina bio sam uvjeren da će se vratiti i da ćemo opet biti sretni zajedno - kaže Hugh.

Jackman se s majkom sada viđa tri do četiri puta godišnje. Oprostio joj je što je otišla.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ĐinoKostelec 13.12.2012.

    i čovjek i glumčina i po:)

  • WOMANIZER 12.12.2012.

    tužno, ne mogu si ni zamisliti takvu situaciju u svom životu, ali eto ostao je jak, izrastao u predivnog čovjeka, dobrog glumca i uveseljava cijeli svijet te oprostio majci!

  • ostvaren 12.12.2012.

    samo veliki znaju praštati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare