To je to što me zanima!

Huljić komentirao Prijović pa izazvao brojne reakcije fanova

Na društvenim mrežama osvanula je snimka Tončija Huljića koji je u jednoj HRT-ovoj emisiji komentirao rasprodane koncerte Aleksandre Prijović u Zagrebu
Vidi originalni članak

Tonči Huljić komentirao je za HRT Aleksandru Prijović i njezine rasprodane koncerte. Podsjetimo, Prijović je do sad rasprodala četiri Arene Zagreb, a zatim su u prodaju puštene karte i za peti koncert. 

Njegov komentar izazvao je niz reakcija na društvenim mrežama. 

- Vjerujem da 70 posto ljudi koji idu na koncert ne znaju njezine pjesme, ali idu da budu viđeni. Prija nije ništa popularnija nego što je bila prije godinu dana ili što će biti za godinu dana, to je jednostavno tako - zaključio je Huljić. 

- Voće iz tuđeg vrta uvijek je slađe i tu nema dalje rasprave. Uostalom, zašto nitko ne priča o Dini Merlinu koji je i četvrtu Arenu rasprodao po ne znam koji put? - poručio je. 

Nakon njegovog komentara, zaredalo se komentara na Twitteru, odnosno X-u. 

- Doslovno ne znam ništa o toj ženi, niti slušam tu glazbu, ali uživam gledati koliko je glazbenicima krivo i kako se ponižavaju s ovim komentarima. Neka sluša što god tko hoće, pustite i tu Aleksandru i njenu publiku neka uživaju više - napisala je jedna korisnica. 

VJERUJE DA JE SVE MOGUĆE Tik Tok zvijezda i plesačica stiže u 'Superstar': Gloria Hršak će žiriju pokazati glazbeni talent

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Perinjo25 14.10.2023.

    Samo mi nije jasno koji se kriterij uzima kad dolaze pjevat ti pjevaci, zasto neki smiju pjevat u Hr a neki ne

  • zutizgzg 14.10.2023.

    a njegovo kreveljenje na mikrofonu i lake note,ajde sisaj dalje masna fudbalerka

  • liliZG2.0 14.10.2023.

    gospon Huljić i njegovi pjesmuljci po meni su u istom rangu kao i ovi Prijovičke, konačno sam čula jednu na TV-u i koja je razlika između poslijeratnog Magazina i Prijovičke, nikakva, ....ono što je rekao je djelomična istina , jer ima trećina onih koji idu na koncerte da budu viđeni i da mogu pričati kako su bili , njima nije niti važno tko pjeva , dal Tomson ili Prijovička , njima svejedno , glavno da opale selfi i da budu glavni u selu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare