To je to što me zanima!

Humanitarna večera, a Miley i Rihanna došle 'pokazati' grudi...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cyrus je nosila crnu haljinu čiji donji dio je bio dug do poda, no gornji se sastojao od traka koje su joj jedva prekrile grudi. Rihanna je pak grudi sakrila dijamantima
Vidi originalni članak

Na humanitarnoj večeri amfAR Inspiration Gala u Los Angelesu u srijedu su se pojavile brojne slavne zvijezde, a među njima su bile i Miley Cyrus (21) te Rihanna (26). 

Haljine koje su odabrale nisu se puno razlikovale od onih koje nose na svojim nastupima. Miley je odjenula crnu haljinu čiji je donji dio bio dug do poda, no gornji se sastojao samo od prozirnog materijala i traka koje su joj prekrile bradavice. 

Rihanna se odlučila za dugu bijelu haljinu s prorezom, no i u ovom slučaju, sve oči su bile uperene u njezin dekolte jer je grudi sakrila samo dijamantima. 

Na večeri su bile i Gwyneth Paltrow, Alessandra Ambrosio, Rose McGowan, Lea Michele, Milla Jovovich te mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • varešak 31.10.2014.

    Joj kakav neukus i užas.

  • FrancescaKasser 30.10.2014.

    ovo je stvarno cisti neukus, a potovo doci ovako odjeven na humanitarnoj veceri! ja da sam organizatorica, ne bi ih pustila ma koliko god bili poznati i koliko god novaca dali. na ovakav ozbiljan dogadjaj se ne dolazi odjeven poput klauna. izgleda kao da se rugaju sto to odrzava

  • _petra_ 30.10.2014.

    da "haljine"...hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare