To je to što me zanima!

Humanitarni koncert Noć crno-bijele čarolije: Pomozimo djeci

Nakon zagrebačkih koncerata, već idući vikend slijede Ivanjekovi koncerti u Milanu. Ulaz na sve koncerte je slobodan
Vidi originalni članak

U subotu 21. travnja 2018. u 20:00 sati u Palači Dverce na Katarinskom trgu 6 u Zagrebu naš renomirani pijanist, skladatelj i orguljaš Vitomir Ivanjek - Vito održat će svoj proljetni koncert po nazivom Noć crno-bijele čarolije. 

Na repertoaru su klasične skladbe za glasovir ali i romantične autorske skladbe kao i parafraze na poznate teme uz majstorske improvizacije koje njegova vjerna publika već dobro poznaje (Beethoven, Chopin, Debussy, Brahms, Bernau, Denza, Gershwin, Ivanjek...). 

Koncert organizira udruga Collegium Hergešić, ulaz je slobodan, a prihod od dobrovoljnih priloga bit će doniran Zavodu za dječju hematologiju i onkologiju 'Dr Mladen Čepulić' KDB. 

Maestro Ivanjek uz dvadesetogodišnju ljubav prema glasoviru već godinama korepetira i školske zborove na natjecanjima a često ga se može vidjeti s njegovim zlatnim dječjim zborom Zagrebački anđeli® na velikim i malim pozornicama. Novim CD-om kao dirigent Zagrebačkih anđela® razveseliti će i male pacijente. 

Istog dana u 11:00 u paviljonu na Zrinjevcu možete poslušati i zbor Zagrebački anđeli® i Vitomira na Green danu u organizaciji Storyja. 

Nakon zagrebačkih koncerata, već idući vikend (28. i 29. travnja) slijede Ivanjekovi koncerti u Milanu. Ulaz na sve koncerte je slobodan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mauritius 20.04.2018.

    Ko jos viruje humanitarcima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare