To je to što me zanima!

Hurley pozirala gola: 'Ako ćeš tako servirati večeru, dolazim'

Iako je zima, glumica je odlučila počastiti svojih milijun i petsto tisuća obožavatelja fotografijom u crnim gaćicama i svjetlucavom crnom sakou, a ispod njega nije obukla grudnjak te tako istaknula bujno poprsje
Vidi originalni članak

Glumica Elizabeth Hurley (54) ne prestaje iznenađivati objavama na svom Instagram profilu. Najprije je objavila video u toplesu, a potom je tijekom ljetnog godišnjeg odmora otišla korak dalje i pozirala potpuno gola u bazenu.

Sad, iako je zima, glumica je odlučila počastiti svojih milijun i petsto tisuća obožavatelja fotografijom u crnim gaćicama i svjetlucavom crnom sakou, a ispod njega nije obukla grudnjak te tako istaknula bujno poprsje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kuća uređena, gosti su stigli, hrana je spremna - pohvalila se pozirajući polugola i tako skupila više od četiri tisuće komentara i 155 tisuća lajkova.

- Ako ćeš takva servirati večeru onda dolazim - pisalo je u komentarima. Njezin Instagram profil odaje dojam kao da britanska glumica živi na plaži ili uz bazen, neprestano se sunčajući.

FANOVI ODUŠEVLJENI Za Halloween se ipak odjenula: Hurley pozirala kao 'Kill Bill'...

Pritom pokazuje svoju besprijekornu liniju ali mladenačku kožu čijem se izgledu svi dive i pitaju se kako je to moguće u njezinim godinama. Međutim, glumica je ovih dana otkrila tajnu svog izgleda izjavivši kako je mladenačka put zapravo rezultat izbjegavanja sunca i izlaganja opasnim UV zrakama.

Nedavno je otkrila kako top formu održava ponekim vježbanjem i zdravom prehranom, izbjegava konzumaciju teških obroka u večernjim satima. Mnogi je pitaju kako održava vitku liniju, što radi i što jede da postiže takve rezultate.

Elizabeth uz glumu ima i još jedno zanimanje. Dizajnira kupaće kostime, a otkako se bacila u 'biznis' često ih sama i promovira pa pratitelji imaju priliku gledati ju u polugolom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 26.12.2019.

    lijepa je

  • škver 26.12.2019.

    Sve fotoshp.

  • 26.12.2019.

    Odgledam njene slike 😋😋😋i onda na kraju Šaric🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare