To je to što me zanima!

'Hus ima fantastičan ukus. Često mi komentira odjeću za koncert'

Novi pjevač Parnog valjka govori kako se snašao kao zamjena Akija Rahimovskog
Vidi originalni članak

Nastaviti putem Akija Rahimovskog s kultnom grupom velika je čast, odgovornost i privilegij, rekao je Igor Drvenkar u intervjuu koji možete pogledati u četvrtak u 12 sati na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zadarski klub Arsenal bio je prva postaja na klupskoj turneji na koju su krenuli pod imenom 'Parni valjak feat. Igor Drvenkar', onda je uslijedio koncert na Špancirfestu.

- Bila je to fantastična, ‘vruća’ publika. U jednom trenutku sam bacio mokar ručnik i poderali su ga. Bio sam iznenađen - kaže nam Igor.

NOVI PJEVAČ PARNOG VALJKA Igor Drvenkar o bendu, karijeri i planovima za ljeto: 'Još učim od Akija, on je jedan jedini...'

'Hus ima fantastičan ukus'

Popularnog rokera je šira javnost upoznala zahvaljujući nastupima u popularnoj glazbenoj TV emisiji 'A strana', nekoliko kazališnih projekata, sad ima već nekoliko koncerta s Valjkom. Igor otkriva da se jako dobro priprema za svaki koncert.

- Probe traju satima, a i unaprijed razmišljamo što ću odjenuti. Hus ima fantastičan ukus, pa mu često pošaljem fotografiju da mi prokomentira outfit. Jednom mu se nije svidjela mrežasta prozirna košulja koju sam odabrao - smije se Igor.

Publika ga uspoređuje s Elvisom Presleyem

Pjevač voli isprobavati nove pokrete s mikrofonom, voli stil Micka Jaggera, a publika ga ponekad uspoređuje s Elvisom Presleyem. Drvenkar priznaje da je zapravo introvert i da jako voli provoditi vrijeme sam sa sobom.

- Volim se voziti na biciklu, to su velike rute, upalim si glazbu i vozim se. Ove godine još nisam stigao, ali planiram put oko Crikvenice, svaki put obaram svoj osobni rekord u mountain bikeu. Prve godine je to bilo 20 km, pa 40 km, pa 60 km. Prošle godine sam otišao u Zadar i napravio rutu od čak 89 km - rekao je pjevač.

Igor je u velikom intervjuu priznao da se ne voli razbacivati novcem, nedavno je uložio novac u poseban mikrofonski stalak s logotipom Parnog valjka, a uložio je novac i u stan. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare