To je to što me zanima!

'Hvala svima. Trebat će još puno pomoći u narednim mjesecima'

Kuća Marijevih roditelja u Petrinji pretrpjela je štetu krovišta nakon razornog potresa ovog tjedna. Budući da kuća trenutačno nije sigurna za život, njegovi su roditelji dobili kamp kućicu
Vidi originalni članak

Obiteljska kuća glumca i profesora kineziologije Marija Valentića (40), koja se nalazi u Petrinji, pretrpjela je štetu zbog razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. Mario je odmah nakon potresa otišao kod roditelja koji žive u Petrinji kako bi s prijateljima sanirao štetu na njihovoj kući.

POGLEDAJTE VIDEO: Nasipi nakon potresa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da kuća trenutačno nije sigurna za život, njegovi su roditelji dobili kamp kućicu, zbog čega se Mario javno zahvalio na društvenim mrežama.

- Bok svima. Iskoristio bih priliku da najiskrenije zahvalim svima onima koji su konkretno pomogli i mojoj obitelji i svim Petrinjcima te ljudima s područja Sisačko-moslavačke županije i svima onima koji su iskazali dobru volju i želju za pomoći. Te pomoći će sigurno trebati još puno u narednim mjesecima tako da veliko hvala na tome ljudi. Želim vam svako dobro svaki dan u novoj godini - rekao je Mario u snimci koju je podijelio na Instagramu. 

Mario nam je rekao kako su mu roditelji dobro nakon potresa te je objavio fotografije sanacije krovišta kuće. 

- Najvažnije je da su živi - rekao je Valentić. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nomistakes 02.01.2021.

    stvarno mi se bljuje od bilokakve selfpromocije

  • jamesbond7777 02.01.2021.

    Jee, mali se malo pres,, oce bit po portalima 🤦‍♂️🙆‍♂️to se vidi i osjeti ko Doris Knoll i ostale 😎😎😎🇭🇷😎😎ono, iskoristi priliku dok se može

  • 01.01.2021.

    Mario mi je lupio minus.... a ništa loše nisam rekla

Komentiraj...
Vidi sve komentare