Show

Komentari 13

'Hvala svima. Trebat će još puno pomoći u narednim mjesecima'

'Hvala svima. Trebat će još puno pomoći u narednim mjesecima'

Kuća Marijevih roditelja u Petrinji pretrpjela je štetu krovišta nakon razornog potresa ovog tjedna. Budući da kuća trenutačno nije sigurna za život, njegovi su roditelji dobili kamp kućicu

Obiteljska kuća glumca i profesora kineziologije Marija Valentića (40), koja se nalazi u Petrinji, pretrpjela je štetu zbog razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. Mario je odmah nakon potresa otišao kod roditelja koji žive u Petrinji kako bi s prijateljima sanirao štetu na njihovoj kući.

POGLEDAJTE VIDEO: Nasipi nakon potresa

Budući da kuća trenutačno nije sigurna za život, njegovi su roditelji dobili kamp kućicu, zbog čega se Mario javno zahvalio na društvenim mrežama.

- Bok svima. Iskoristio bih priliku da najiskrenije zahvalim svima onima koji su konkretno pomogli i mojoj obitelji i svim Petrinjcima te ljudima s područja Sisačko-moslavačke županije i svima onima koji su iskazali dobru volju i želju za pomoći. Te pomoći će sigurno trebati još puno u narednim mjesecima tako da veliko hvala na tome ljudi. Želim vam svako dobro svaki dan u novoj godini - rekao je Mario u snimci koju je podijelio na Instagramu. 

Mario nam je rekao kako su mu roditelji dobro nakon potresa te je objavio fotografije sanacije krovišta kuće. 

- Najvažnije je da su živi - rekao je Valentić. 

Najčitaniji članci