To je to što me zanima!

Hvali se guzom i preplanulim tenom: Rihanna opet zavodi

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u bikiniju na Karibima. Zavodljivo je pozirala pokraj bazena pokazujući svoj preplanuli ten
Vidi originalni članak

Barbadoška pjevačica na Instagramu je objavila niz golišavih fotografija snimljenih na Karibima, na koje je stigla zbog nastupa u sklopu svoje svjetske turneje 'Diamonds'. Rihanna (25) zavodljivo je pozirala pokraj bazena u ružičasto-narančastom bikiniju zamahujući mokrom kosom. Izvijala se pokazujući stražnjicu i preplanuli ten te pozirala na ležaljci. 

Pjevačica je nedavno, kako bi obilježila posjet Novom Zelandu, na desnoj ruci dala istetovirati tradicionalni maorski znak. Dok se za moderne tetovaže koristi igla, njezina nova tradicionalna tetovaža iziskivala je dlijeto, tintni pigment i drveni čekić. Za nju se odlučila nakon tri nastupa u Aucklandu u sklopu turneje s kojom završava početkom studenog. 

Rihanna najviše voli biti gola: Objavila je fotografije iz kade

Idi na 24sata

Komentari 30

  • billybull 07.11.2013.

    kako se crnkinja moze hvaliti preplanulim tenom?????????

  • Murillo 04.11.2013.

    Rihanna je razmažena bogatašica koja mi već ide na živce. Neka shvati već jednom da uopće nije bog zna šta, da ima punooo boljih od nje. Nek se uhvati pod ruku sa Justin Bieberom i ajmo na sunčanje ;)

  • Anonabella 03.11.2013.

    Oduvijek mi je zgodna, sada pogotovo. Samo ne mogu preboljeti njezine prste. Valjda ih zato i zatrpava tolikim prstenjem, nešto mora skrenuti pozornost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare