To je to što me zanima!

Hvali se novim cipelama cijene 6.000 kn, u njima vozi romobil

Influencerica Leyla Hajrović pohvalila se cipelama s neobičnom potpeticom, čiji je dizajn osvojio i brojne poznate dame, poput pjevačice Rihanne i manekenke Kendall Jenner
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Izeta Hajrovića (27), Leyla Hajrović (29) svakodnevno objavljuje fotografije na svom profilu društvene mreže, a u međuvremenu je postala influencerica s 25 tisuća pratitelja na Instagamu. Uz to je velika ljubiteljica mode te voli provjerene modne komade poput torbica s natpisom Hermesa i Luisa Vuittona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako se 'pohvalila' cipelama s neobičnom potpeticom, modelom jordanske dizajnerice Amine Muaddi, čiji je dizajn osvojio i brojne poznate dame, poput pjevačice Rihanne (31) i manekenke Kendall Jenner (22). Leyla tako u svom ormaru ima nekoliko Amininih modela, koji se u online shopowima prodaju po cijeni više od šest tisuća kuna, a u nekim od njih vozi i električni romobil.

Influencerica s vremena na vrijeme odgovara i na pitanja obožavatelja, a u jednom od postova otkrila je kada je kupila prvu brendiranu torbicu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' SA IZETOM HAJROVIĆEM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Prva markirana torbica bila je s potpisom Louis Vuitton. Dobila sam ju prije 16 godina - napisala je Leyla, koja je sudeći po izjavi, skupocjenu torbu imala sa samo 13 godina. 

Pratitelje je zanimalo i je li istina da se druži isključivo s bogatašima, a WAGsica je oštro odgovorila:

- Kako volim ovakva pitanja. Pravo bogatstvo za mene je kada je netko pametan, inteligentan, nesebičan... Kada ima dobru dušu. Ako si na takve ljude mislio iako znam da nisi - moj odgovor je da - piše. 

Influencerica svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima prikazuje svoj stil života, a otvorila je i YouTube kanal. Trenutno ima samo četiri 'vloga', a brojni pratitelji nestrpljivo očekuju nove. 

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • user_31670 01.12.2019.

    Jel to ova cura ruzna il ju je tak kamera copila?

  • surivlaj 20.09.2019.

    Rekli bi u njenoj bosni - a ja ti mode i govana

  • Fajlpz 20.09.2019.

    Koje prisrravanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare