To je to što me zanima!

Hvalila se kod Oprah: Jennifer Hudson izgubila 36 kilograma

Dosad nije htjela otkriti koliko je smršavjela, no kraljica talk-showa ju je 'slomila'. Pjevačica i glumica jako je zadovoljna. Ponekad samu sebe ne prepozna u ogledalu
Vidi originalni članak

Proslavila se 2004. kao finalistica showa 'American Idol', 2006. osvojila je Oscara za sporednu ulogu u filmu 'Dreamgirls', Zlatni globus i brojne druge nagrade. Sva priznanja koja je dobila rezultat su talenta i rada jer Jennifer Hudson (29) dosad nije bila tipična ljepotica kojoj bi se moglo reći da uspjeva zbog atraktivnog izgleda. U kolovozu 2009. rodila je sina i nakon toga nije bila zadovoljna svojim izgledom. Obećala si je da će preuzeti kontrolu nad svojim tijelom i prehrambenim navikama. 

Pristupila je programu Weight Watchers i oduševila se. Dosad je izgubila čak 36 kilograma. Točnu brojku nije htjela otkriti kad god su je mediji pitali, no kraljica talk-showa Oprah Winfrey (57) uspljela ju je 'slomiti'.

- Ovo sam potpuno nova ja. Ponekad ne prepoznajem samu sebe - rekla je Jennifer koja je jako zadovoljna svojim izgledom. 

Sama si priprema hranu i redovito se bavi tjelovježbom kako bi joj tijelo bilo čvrsto i gipko. Postala je glasnogovornica Weight Watchers programa.

Pjevačica i glumica je 2008. izgubila majku, brata i nećaka. Hladnokrvno su ubijeni, a od strašnog gubitka oporavila se prisjećajući se riječi koje joj je majka uvijek govorila.

Ne plači, budi jaka, to mi je majka uvijek govorila, rekla je Jennifer i dodala kako ne prođe dan da se ne sjeti tragedije koja se njenoj obitelji dogodila. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • user_61420 11.02.2011.

    pa ne znam baš da ljepe riječi poput: debela krmača mogu biti poticajne. osobno, ja moram skinuti nekih 7 kila nakon poroda. još će kile nekako i dole, ali stomak je druga stvar. nisam se prežderavala ni u jednoj trudnoći. u prvoj sam dobila 9 kg, durogj 6, 3. 13 i četvrtoj 13 s tim da su bili blizanci, i sad ove kile ne mogu nikako skinuti. još sam si kupila i orbitrek, smanjila unos hrane, ali ne ide. konačno sam i našla osobu koja se bavi body buildingom i on mi je na ljep račin rekao što da radim, kakvu hranu da jedem i preporučio mi odlazak u teretanu jer je kod kuće najlakše izgubiti motivaciju (što je i u pravu). ali sad, da odem u teretanu i neka ili neki me nazove debelom krmačom iako sam rodila petero jebala bi mu majku. lako je pametovat kad ti se sve svodi na polaganje u svoj izgled, a kad nemaš ni sat vremena da si posvetiš nije baš isto. s jedne strane, da sam ovako nogata, mlada bez djece kile bi otišle same, bez ikakvog vejt vočersa, ali kad nemaš za platiti teretanu 3x tjedno, a nemaš vremena ni da odeš jedan sat prošetat se ili istrčat, a još manje da kupuješ zdravu hranu onda ne ide to baš tako kako ste si zamislili

  • tajnamoja 11.02.2011.

    Gledam samo te cipele i ne vjerujem da je stala na njih a kamoli hodala!

  • ivan2005 11.02.2011.

    dobra dobra..i to još crnkinja..auuuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare