To je to što me zanima!

Hvalio Hrvatsku u američkom showu: 'Ludo sam se zabavljao'

iako glumac nije želio otkriti detalje što mu je točno bilo 'ludo' u Hrvatskoj obožavatelji su sretni što je Jackson spomenuo Hrvatsku u najgledanijem američkom zabavnom talk showu
Vidi originalni članak

Glumac Samuel L. Jackson (70) nakon tri godine ponovno je gostovao u showu Stephena Colberta (55). Naime, u razgovoru Jackson se prisjetio i nedavnog posjeta  u Hrvatsku u kojoj se, kaže proveo odlično. 

Holivudsku zvijezdu voditelj je u emisiju pozvao povodom novog filma ‘Shaft’, a u između ostalog razgovarali su i o politici i snimanjima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Colberta je također zanimalo i kako glumac, iako je u sedmom desetljeću, još uvijek ima toliko energije.

- Zabavno je, uživam u tome. Idem na pilates, igram golf, bio sam vegan, ali sam se vratio mesu. Uživam u svom poslu, to je sjajan posao, zabavan, ne mogu ni zamisliti da radim nešto drugo. Ili da se dosađujem sjedeći kod kuće. Lakše mi je ići na snimanja na razne lokacije - rekao je Jackson, a potom dodao:

- Upravo sam se vratio iz Hrvatske gdje smo snimali ‘The Hitman's Wife's Bodyguard’. Bilo je stvarno jako zabavno. Družio sam se s Ryanom Reynoldsom i Salmom Hayek. Ludo smo se zabavljali po cijeloj Hrvatskoj.

Iako glumac nije želio otkriti detalje što mu je točno bilo 'ludo' u Hrvatskoj obožavatelji su sretni što je Jackson spomenuo Hrvatsku u najgledanijem američkom zabavnom talk showu. 

Prema podacima s kraja svibnja jednu emisiju Stephena Colberta pogleda u prosjeku 3,8 milijuna gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRINC WILLIAM MISLI DA MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA BRATA: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 14.06.2019.

    baš lijepo covjek nas pohvalio ,dobro je malo i pozitivnih vijesti čuti.

  • bobo112233 14.06.2019.

    I sada vrsavanje. Američka zvijezda navalila hr. Sada ćemo živjeti fenomenalnom. Isto kada je neki sport pa oni strane medije prenasaju idt. Na šta je spalo hrvatstvo

  • Memphis-zg 14.06.2019.

    Pa Hrvatska i je samo za zabavit se

Komentiraj...
Vidi sve komentare