To je to što me zanima!

Hvatala je svemirce, a danas više nije ni nalik fatalnoj Scully

Glumica je sada mršava plavuša kratke kose, a uz sve to ne krije da se čak više puta podvrgla nizu estetskih zahvata zatezanja lica, ne bi li zaustavila starenje
Vidi originalni članak

Brojne generacije odrasle su uz legendarnu seriju 'Dosjei X', u kojoj je glavnu žensku ulogu imala Gillian Anderson (51). Glumica je utjelovila fatalnu crvenokosu Danu Scully, no danas nije ni nalik na nju.

Paparazzi su je 'uhvatili' kako šeta gradom, a izgledala je neprepoznatljivo. Glumica je danas mršava plavuša kratke kose, a uz sve to ne krije da se čak više puta podvrgla nizu estetskih zahvata zatezanja lica, ne bi li zaustavila starenje.

Otvoreno je priznala da se plaši starenja i da se pribojava da će ostati zaboravljena.

NOVI PROJEKTI Gillian Anderson napušta seriju Dosjei X: 'Neslaganje na setu?'

- Bojala sam se da će, kako budem starila, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana vidjela sebe na ekranu i shvatila da sam se promijenila. To je bilo šokantno spoznanje sebe. Plakala sam cijeli dan. To je trenutak kada se čovjek treba okrenuti sebi i drugim vrijednostima - ispričala je glumica.

Da se dugo bori sa slikom same sebe, dokazuje i to što je 2017. objavila knjigu za samopouzdanje ženama u kojoj je pokušala približiti tehnike za povratak izgubljenog samopouzdanja. Gillian posljednjih godina živi u Londonu, a uglavnom snima serije britanske produkcije. Tako se posljednje pojavila u ulozi seksualne terapeutkinje Jean Milburn, u hvaljenoj seriji 'Sex Education', a uskoro će se pojaviti i u trećoj sezoni serije 'Kruna', gdje će utjeloviti Margaret Thatcher.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 30

  • japanokinez 16.10.2019.

    Ako se ona zatezala u bilo čemu onda sam ja prijecednik SAD-a.

  • bijesna baba 16.10.2019.

    Odlicna u odlicnoj seriji The Fall

  • NaIvka1 15.10.2019.

    Vrat i ruke ne mogu sakriti godine. I uopce ne kuzim kad izadju van zakopcani do grla, a na nogama japanke🤔🤨

Komentiraj...
Vidi sve komentare