To je to što me zanima!

I boja šešira kraljice Elizabete ll već je na 'meti' kladioničara

Turisti će zbog svadbe Kate i Williama potrošiti šest milijardi kuna. Prodaju se lažni zaručnički prsteni i suveniri, a kladioničari ulažu novac i na dizajnera vjenčanice
Vidi originalni članak

Catherine Middleton (28) roditelji će darovati vjenčanicu ili bračno putovanje, a kraljica Elizabeta II (84) i princ Charles (62) platit će vjenčanje. Ono bi moglo stajati čak 340 milijuna kuna. Financijski stručnjaci predviđaju kako će 174 milijuna kuna za osiguranje mladenaca dati porezni obveznici. Samo tri dana poslije objave zaruka, na internetu su se pojavile kopije zaručničkog prstena koji je princ William (28) dao Catherine. Lažni plavi safir s dijamantima stoji 300 kuna. Kladionice nude visoke koeficijente onima koji ulože novac na datum vjenčanja, boju kraljičina šešira ili dizajnera koji će sašiti vjenčanicu.

- Očekujemo kako će Velika Britanija od američkih, kanadskih, kineskih, ruskih i indijskih turista zaraditi šest milijardi kuna. Prodaja hrane i pića zbog vjenčanja dostići će tri milijarde, a suvenira 226 milijuna kuna - rekli su u britanskoj turističkoj zajednici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivan148 18.11.2010.

    Britanci sami plačaju to vjenčanje od poreza itd. Njima je to super i ŽIVJELA KRALJICA!

  • KanaanZg 18.11.2010.

    fujjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare