To je to što me zanima!

I. Delač Đolo na skybowlingu: Nakon kuglanja me boli guza

Dok čeka pravomoćnu presudu u aferi 'kamioni' bivši ministar obrane, Berislav Rončević, s kćeri i sinom došao je na otvorenje skybowlinga i opustio se kuglanjem
Vidi originalni članak

Zlatko Mateša bacio je kuglu i srušio nekoliko čunjeva. Tako je otvorio skybowling u Areni centar gdje se okupilo mnoštvo poznatih javnih osoba. Mateša kaže kako je nekad kuglao, no više voli sportove u kojima je bolji jer voli pobjeđivati. No dodaje da zna podnijeti i poraz. Među poznatima istaknuo se dolazak bivšeg ministra obrane Berislava Rončevića s kćerkom i sinom. Dok čeka pravomoćnost presude za aferu 'kamioni' opustio se bowlingom.

- Drago mi je da se otvorilo još jedno ovakvo mjesto gdje se može opustiti uz obitelj - rekao je Berislav.

Bivši ministar kaže kako mu ne nedostaje politika jer je sad otkrio novu kvalitetu življenja i ističe da ne žali ni za jednim danom provedenim u politici.

- Sad radim na tome da vratim ugled obitelji jer ponekad zbog svega dožive neugodnosti na cesti. Nakon svega nisam razočaran u ljude samo bih od nekih tražio da na svoje stavove stave svoj potpis - rekao je Rončević.

Osim bivših političara u Arenu je došla je i bivša Miss Universe Ivana Delač Đolo koja nam je otkrila kako sa suprugom i obiteljskim prijateljima često dođe na bowling, a čak je imala i trenera.

- Bacala sam dječju kuglu jer je najlakša, a teži šest kilograma. Mogu reći da me nakon kuglanja boli guza jer se rade čučnjevi - nasmijala se Ivana koja večeras slavi rođendan.

Žanamari Lalić se ne brine za trbušne mišiće i bolove u guzi jer je intenzivno počela vježbati u teretani i ima kondicije. Barbara Kolar vodila je program. Rekla nam je kako je nekad kuglala dok je bilo dobro društvo, no kada se ono raspalo dugo nije posjetila kuglanu. I suspendirani voditelj HTV-ova Dnevnika, Zoran Šprajc, također voli taj sport.

- Kugla je geometrijsko tijelo kojem ja težim - našalio se Šprajc koji nije želio razgovarati o svom statusu na HRT-u.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KENJALO 28.01.2012.

    I mene boli guza, imam hemić...

  • like clit lick 27.01.2012.

    Ne to gurat u guzu!

  • funky fish 27.01.2012.

    Točno za Lingor..Doma ostavlja dite, biće babi da ga čuva,dok se ona guzi prid foto blicevima da je uslikaju po stoti put.Biće doma na frižideru ima raspored za svaki "event" u gradu. Nema veze šta je mala ne viđa,jel tako?!Grrr...

Komentiraj...
Vidi sve komentare