Obavijesti

Show

Komentari 12

I. Delač Đolo na skybowlingu: Nakon kuglanja me boli guza

Dok čeka pravomoćnu presudu u aferi 'kamioni' bivši ministar obrane, Berislav Rončević, s kćeri i sinom došao je na otvorenje skybowlinga i opustio se kuglanjem

VIDEO

Zlatko Mateša bacio je kuglu i srušio nekoliko čunjeva. Tako je otvorio skybowling u Areni centar gdje se okupilo mnoštvo poznatih javnih osoba. Mateša kaže kako je nekad kuglao, no više voli sportove u kojima je bolji jer voli pobjeđivati. No dodaje da zna podnijeti i poraz. Među poznatima istaknuo se dolazak bivšeg ministra obrane Berislava Rončevića s kćerkom i sinom. Dok čeka pravomoćnost presude za aferu 'kamioni' opustio se bowlingom.

- Drago mi je da se otvorilo još jedno ovakvo mjesto gdje se može opustiti uz obitelj - rekao je Berislav.

Bivši ministar kaže kako mu ne nedostaje politika jer je sad otkrio novu kvalitetu življenja i ističe da ne žali ni za jednim danom provedenim u politici.

- Sad radim na tome da vratim ugled obitelji jer ponekad zbog svega dožive neugodnosti na cesti. Nakon svega nisam razočaran u ljude samo bih od nekih tražio da na svoje stavove stave svoj potpis - rekao je Rončević.

Osim bivših političara u Arenu je došla je i bivša Miss Universe Ivana Delač Đolo koja nam je otkrila kako sa suprugom i obiteljskim prijateljima često dođe na bowling, a čak je imala i trenera.

- Bacala sam dječju kuglu jer je najlakša, a teži šest kilograma. Mogu reći da me nakon kuglanja boli guza jer se rade čučnjevi - nasmijala se Ivana koja večeras slavi rođendan.

Žanamari Lalić se ne brine za trbušne mišiće i bolove u guzi jer je intenzivno počela vježbati u teretani i ima kondicije. Barbara Kolar vodila je program. Rekla nam je kako je nekad kuglala dok je bilo dobro društvo, no kada se ono raspalo dugo nije posjetila kuglanu. I suspendirani voditelj HTV-ova Dnevnika, Zoran Šprajc, također voli taj sport.

- Kugla je geometrijsko tijelo kojem ja težim - našalio se Šprajc koji nije želio razgovarati o svom statusu na HRT-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin