To je to što me zanima!

I Demi Rose je išla 'pod nož': Danas zavodi bujnim oblinama, ali nije uvijek ovako izgledala

Iako sada zavodi svojim bujnim oblinama i licem nevine slatkice, Demi nije uvijek izgledala tako. Stare fotografije, koje je ona sakrila sa svojih društvenih mreža, pokazuju kako je plastični kirurg uradio dosta posla
Vidi originalni članak

Manekenka i influencerica Demi Rose (25) ne troši vrijeme na nepotrebne stvari i brine se da njezinih 14 milijuna obožavatelja niti jedan dan u mjesecu ne ostanu zakinuti za golišave fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO: Demi Rose pokazala obline

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije joj nepoznanica objavljivati fotografije na kojima je potpuno gola, a voli se hvaliti i provokativnim donjim rubljem kojeg ima u svojoj kolekciji.

Iako je već na pola puta do tridesete, Demi i dalje u svom krevetu ima plišane medvjediće. Nedavno je pozirala s jednim od njih, ali pored njezinih bujnih grudi i stražnjice, rijetko tko da je i primijetio tog sretnog medvjedića. 

- Jesam li prestara za plišane igračke? - zapitala se Demi.

Iako sada zavodi svojim bujnim oblinama i licem nevine slatkice, Demi nije uvijek izgledala tako. Stare fotografije, koje je ona sakrila sa svojih društvenih mreža, pokazuju kako je plastični kirurg uradio dosta posla na njoj.

Imala je drukčiji nos, poprilično manja usta, na stražnjici itekako je vidljiva razlika, a grudi je napravila vrlo mlada. No, sve se to lako zanemari kada se Demi skine i pozira s oblinama u prvom planu. 

- Vidimo se u snovima - pišu joj mnogi. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sworn enemy 07.06.2020.

    Opet vi sa ovom😝

  • Cirenac 06.06.2020.

    Sva otišla u sise i pozadinu.

  • trlibrli 06.06.2020.

    U Americi ni sladoled ne možeš prodavati ako ti sise nisu br 6 a guzice ko kante od škovaca/smeća/. Meni je sve ovo malo previše. Možda jer sam žena. Muškarci vjerojatno imaju drugačije mišljenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare