Show

Komentari 15

I Demi Rose je išla 'pod nož': Danas zavodi bujnim oblinama, ali nije uvijek ovako izgledala

I Demi Rose je išla 'pod nož': Danas zavodi bujnim oblinama, ali nije uvijek ovako izgledala

Iako sada zavodi svojim bujnim oblinama i licem nevine slatkice, Demi nije uvijek izgledala tako. Stare fotografije, koje je ona sakrila sa svojih društvenih mreža, pokazuju kako je plastični kirurg uradio dosta posla

Manekenka i influencerica Demi Rose (25) ne troši vrijeme na nepotrebne stvari i brine se da njezinih 14 milijuna obožavatelja niti jedan dan u mjesecu ne ostanu zakinuti za golišave fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO: Demi Rose pokazala obline

Nije joj nepoznanica objavljivati fotografije na kojima je potpuno gola, a voli se hvaliti i provokativnim donjim rubljem kojeg ima u svojoj kolekciji.

Iako je već na pola puta do tridesete, Demi i dalje u svom krevetu ima plišane medvjediće. Nedavno je pozirala s jednim od njih, ali pored njezinih bujnih grudi i stražnjice, rijetko tko da je i primijetio tog sretnog medvjedića. 

- Jesam li prestara za plišane igračke? - zapitala se Demi.

Iako sada zavodi svojim bujnim oblinama i licem nevine slatkice, Demi nije uvijek izgledala tako. Stare fotografije, koje je ona sakrila sa svojih društvenih mreža, pokazuju kako je plastični kirurg uradio dosta posla na njoj.

Imala je drukčiji nos, poprilično manja usta, na stražnjici itekako je vidljiva razlika, a grudi je napravila vrlo mlada. No, sve se to lako zanemari kada se Demi skine i pozira s oblinama u prvom planu. 

- Vidimo se u snovima - pišu joj mnogi. 

Najčitaniji članci