Obavijesti

Show

Komentari 15

I Demi Rose je išla 'pod nož': Danas zavodi bujnim oblinama, ali nije uvijek ovako izgledala

I Demi Rose je išla 'pod nož': Danas zavodi bujnim oblinama, ali nije uvijek ovako izgledala
8

Iako sada zavodi svojim bujnim oblinama i licem nevine slatkice, Demi nije uvijek izgledala tako. Stare fotografije, koje je ona sakrila sa svojih društvenih mreža, pokazuju kako je plastični kirurg uradio dosta posla

VIDEO

Manekenka i influencerica Demi Rose (25) ne troši vrijeme na nepotrebne stvari i brine se da njezinih 14 milijuna obožavatelja niti jedan dan u mjesecu ne ostanu zakinuti za golišave fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO: Demi Rose pokazala obline

Pokretanje videa...

Demi Rose 'zapalila' Meksiko 00:03

Nije joj nepoznanica objavljivati fotografije na kojima je potpuno gola, a voli se hvaliti i provokativnim donjim rubljem kojeg ima u svojoj kolekciji.

Iako je već na pola puta do tridesete, Demi i dalje u svom krevetu ima plišane medvjediće. Nedavno je pozirala s jednim od njih, ali pored njezinih bujnih grudi i stražnjice, rijetko tko da je i primijetio tog sretnog medvjedića. 

- Jesam li prestara za plišane igračke? - zapitala se Demi.

Iako sada zavodi svojim bujnim oblinama i licem nevine slatkice, Demi nije uvijek izgledala tako. Stare fotografije, koje je ona sakrila sa svojih društvenih mreža, pokazuju kako je plastični kirurg uradio dosta posla na njoj.

Imala je drukčiji nos, poprilično manja usta, na stražnjici itekako je vidljiva razlika, a grudi je napravila vrlo mlada. No, sve se to lako zanemari kada se Demi skine i pozira s oblinama u prvom planu. 

- Vidimo se u snovima - pišu joj mnogi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin