To je to što me zanima!

I Hari Mata Harija pogodila je smrt Massima: 'Osjećam rupu u svojoj duši! Izgubio sam idola...'

Massimo je preminuo u petak u 61. godini nakon kratke i teške bolesti. Pogreb iznimnog glazbenika, koji je iza sebe ostavio neizbrisiv trag i brojne hitove, biti će navodno u Zadru
Vidi originalni članak

Hari Mata Hari potresen je nakon vijesti o smrti Massima Savića. Objavio je njegovu crno-bijelu fotografiju, a uz nju je napisao emotivan opis.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Crnu rupu osjećam u svojoj duši. Ostali smo bez genija, estete, svjetskog muzičkog diva. Pop ovih krajeva izgubio je navigaciju i drugarsku veličinu, a ja osobno idola u poslu koji radim… Zauvijek ćeš biti tu - napisao je Hari.

Massimo je preminuo u petak u 61. godini nakon kratke i teške bolesti. Od glazbenika su se prve oprostile supruga Eni i kći Mirna.

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna -  stoji u njihovoj objavi.

POSLJEDNJE ZBOGOM Poznat je datum komemoracije Massima Savića: Evo kad će biti

Bit će navodno sahranjen u Zadru, no zasad je nepoznat datum sprovoda.

-  Massimo želja je da bude kremiran. Sve oko sprovoda ćete saznati naknadno, još je prerano za detalje - rekla nam je Lana Čulig iz Aquarius recordsa, Massimove izdavačke kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare