To je to što me zanima!

'I ja želim biti agentica 007, a za Bond dečka želim DiCaprija'

Nakon začudnih vijesti da je Daniel Craig odbio dalje biti James Bond, čak i kad su mu ponudili 90 milijuna eura, novi kandidati su se pojavili na sceni. Ili bolje rečeno, kandidatkinje
Vidi originalni članak

Prošlotjedna vijest iz svijeta Agenta 007 je bila vezana za glumicu 'Dosjea X', Gillian Anderson, i njenu volju da postane naredna tajna agentica na mjestu Daniela Craiga. Umjesto Jamesa Bonda, bila bi Jane Bond, a mi smo s time bili poprilično zadovoljni.

No stvari su se sada još više zahuktale. Emilia Clarke, koju znamo kao Daenerys Targaryen iz hit serije 'Igra prijestolja', naznačila je da bi također pristala na tu ulogu. I niti više niti manje, dodala je da bi joj 'Bond dečko' bio Leonardo DiCaprio.

- Imam mnogo neostvarenih snova. Voljela bih glumiti Jane Bond. A moj glumac za podršku bio bi Leonardo DiCaprio, bez sumnje - izjavila je glumica.

Od nedavno je postalo jasno da je Daniel Craig odustao od daljnje povezanosti s Bondom te da se traže nove zvijezde. Trenutačno su u igri Idris Elba, Tom Hiddleston, Tom Hardy i Aiden Turner no kako će se stvari zapravo odigrati, nitko ne zna.

Što mislite, može li Emilia Clarke takvu ulogu preuzeti?

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Slusaj mene radi kako znas 01.06.2016.

    Kalesi drzi se ti igre prijestolja i skini se jos koji put

  • Leaena 31.05.2016.

    Sjećam se kad je Craig dobio ulogu da je dobio puno loših komentara. Nije se nikom sviđao odabir. Isto tako će se dizati malo prašina i oko novog dok se ne naviknu ljudi.

  • plutarh 31.05.2016.

    da naravno....treba sada novog ženskog 007,... pa onda crnog 007, pa samuraj 007, pa gay 007, pa arapskog 007 i židovskog naravno, pa 007 iz dječjeg vrtića, pa marsovca 007.....ma sve super , jedva čekam !

Komentiraj...
Vidi sve komentare