To je to što me zanima!

I. Leko tulumari, a Dario Šimić uživa sa svojom obitelji u Noi

U večerašnjem programu Wickedj's nastupaju sjajni DJevi Maron i Fady Farraye, poznat ne samo po briljantnim setovima, već i po neuobičajenom početku karijere
Vidi originalni članak

Sezona polako ulazi u svoju zrelu fazu, Zrće se sve više puni turistima, a NOA i dalje drži status klupskog hita sezone. Kompaktan i raznovrstan u ponudi, klub nudi zabavu za sve uzraste. Tako se u NOI u podnevnim satima može zateći Darija Šimića, s kompletnom obitelji, na poslijepodnevnom after beach partyu vidjet ćete Ivu Šarić Leko, a na sjajnim noćnim partyima uočit ćete lijepe, mlade i rasplesane ljude svih nacionalnosti i boja kože.

U večerašnjem programu imena Wickedj's nastupaju sjajni DJ-evi Maron i Fady Farraye, poznat ne samo po briljantnim setovima, već i po neuobičajenom početku karijere. Naime, Ferraye je odrastao u vihoru libanonskog građanskog rata, pa je bio prisiljen naučiti kako da svoje nastupe brzinski prebacuje od skloništa do skloništa, s time da pritom nikada ne ispadne iz ritma. Plesni podij NOE će gorjeti na večerašnjem Wickedj's programu, ali i u danima koji dolaze, u kojima će nas zabavljati NOI-na rezident DJ postava – Aldo Morro, Luca Montecchi i Mony.

NOA tjedan završava poslasticom naziva In Bed With Space, sjajnim globalnim programom koji će u NOI gostovati svake nedjelje, kroz čitavu sezonu. In Bed With Space je utemeljen 2002. u legendarnom klubu Space na Ibizi. Od tada do danas, program svake godine na više od 150 partija u 60-tak zemalja okupi više od 150 000 ljubitelja dobre glazbe. U nedjelju, na prvom ovosezonskom In Bed With Space programu nastupiti će sjajni Ivan Mastermix.

Noa Beach klub i 24sata predstavljaju glazbeni spektakl Circus Maximus koji ovo ljeto samo u NOU na Zrću dovodi svjetsku megazvijezdu Calvina Harrisa!

Ulaznice za spektakularni festival Circus Maximus, koji se od 6. do 8. kolovoza održava u Beach klubu Noa, potražite na prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr i www.entrio.hr

Više informacija o samom festivalu potražite na Facebook stranici Circus Maximus.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ŠtangaŽelezni 19.07.2013.

    Nekad davno Dario je bio moj susjed svi mi pimpeki smo ga gledali čudno kaj je njemu kak mu se da stano bežat a čovjek je zaslužil pošteno sve kaj ima i nek uživa

  • Matan1 19.07.2013.

    "amerika i ingleška,bit će zemlja proleterska"!

  • Ducati_1 19.07.2013.

    ma nabijem vas neradnic jedni samo nemojte kukat kad dodjete doma da se nema za ovo ,ono itd.uzas 1ekipa partija cijelo ljeto pa onda slijedi kukanje,pa mi koji radimo moramo radit za takve koji se lijepo zabavljaju cijelo ljeto!!!zato nam i je u drzavi tako zbog takvih zabavljaca!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare