To je to što me zanima!

I lijepo, ali i zvjerski: 'Ljepotica i zvijer' poharali kino blagajne

Prošlog nam je vikenda u kina došla još jedna ekranizacija neke klasične priče iz Disneyjeve radionice, i kako smo već naviknuti, kino blagajne su nevjerojatno dobro profitirale
Vidi originalni članak

Nova igrana prerada 'Ljepotice i zvijeri' je prošlog vikenda debitirala u kinima u velikom stilu te utržila oko 170 milijuna dolara u SAD-u.

Zahvaljujući tom rezultatu, film sada drži titulu najuspješnijeg kino debija u ožujku koju je prošle godine zaradio 'Batman v Superman: Zora pravednika'.

'Ljepotica i zvijer' je također imao sedmi najuspješniji kino debi u povijesti industrije koji je tek nešto slabije od onog koji je 'Iron Man 3' zabilježio 2013. kada je u prvom vikendu utržio 174 milijuna američkih dolara. Film je također oborio rekord najboljeg kino otvaranja nekog naslova koji je namijenjen djeci, a tu titulu je uzeo prošlogodišnjem hitu 'Potraga za Dorom' koji je u prva dva dana zaradio 135 milijuna dolara.

Film je na globalnoj razini sveukupno zaradio 350 milijuna dolara, što znači da je imao 14. najbolje kino otvaranje u povijesti sedme umjetnosti.

Kompletnu top 10 box office ljestvicu za prošli vikend donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lutko, pošto je pašteta? 20.03.2017.

    film izgleda obećavajuće. mada meni je onaj iz 1991. najdraži :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare