Obavijesti

Show

Komentari 3

I Disney je u trendu: Jedan filmski lik je homoseksualac

I Disney je u trendu: Jedan filmski lik je homoseksualac
3

Iako smo očekivali još jedan tipičan Disneyjev proizvod, koji mami naše suze i napravljen po svim pravilima da to što prije izvede, moguće je da nam stiže iznenađujuć filma

VIDEO

Ono što nam cijelo vrijeme govore iz Disneya, glede nadolazećeg filma 'Ljepotica i zvijer', jest da ćemo dobiti nešto novo i uzbudljivo, a opet poznato i klasično. Tako su nas i foršpani uglavnom vodili u pravcu poznatog i klasičnog, no nikako nismo dobivali najavljeni novi i uzbudljivi moment.

Kako se čini, došlo je i vrijeme za taj tren. Premda su se godinama opirali tomu, jedan od likova u filmu je po svemu sudeći homoseksualac. I kako se čini, u pitanju je lik LeFou (glumi ga Josh Gad), koji je 'zaljubljen' u glavnog negativca filma, Gastona.

Redatelj Bill Condon odlučio je i prozboriti malo o tom otkriću.

- LeFou je netko tko u jednom trenu želi biti poput Gastona, dok u drugom trenu želi poljubiti Gastona. Zbunjen je oko svojih želja. Tek je počeo shvaćati da ima te osjećaje. A Josh je to odlično odglumio - konstatirao je redatelj.

Poslije je Condon još dodao nekoliko bitnih rečenica.

- Na kraju se LeFou sve to isplati, ali neću vam otkriti kako. U svakom slučaju, to je lijep, ekskluzivno homoseksualan trenutak u Disneyjevom filmu - izjavio je Bill Condon.

Redatelj Bill Condon snima 'Ljepoticu i zvijer' po scenariju osmišljenom po originalnom animiranom filmu iz 1991. godine, a za muziku je odgovoran osmerostruki oskarovac Alan Menken.

U hrvatskoj verziji glasove daju Mia Biondić i Nina Kraljić kao Belle; Filip Riđički kao Zvijer; Đani Stipaničev kao Gaston; Ervin Baučić kao Bellin otac Maurice; Ozren Grabarić kao Le Fou; Pjer Meničanin kao svijećnjak Lumiere; Enes Vejzović kao čembalo Maestro Kadenca; Lana Jurčević kao čarobnica Peruška; Nikola Seleš kao šalica Mrvica; Dušan Gojić kao sat Din-don te Mirela Brekalo kao čajnik, gđa Kamilica.

Film u kina dolazi u ožujku 2017. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode