To je to što me zanima!

I Madonna leži doma: Kupa se u laticama i zapisuje intimnosti

S obzirom na to da zbog sprječavanja širenja korona virusa ne smije izaći van, pjevačica krati vrijeme pozirajući gola u kadi. Kadrove šalje svojim pratiteljima
Vidi originalni članak

Pop kraljicu Madonnu (61) u izolaciji dovoljno ne zabavlja 25-godišnji dečko Ahlamalik Williams pa iz dana u dan s fanovima dijeli intimne misli u videodnevniku.

Pjevačica je odustala od snimanja kadrova u mračnoj sobi za radnim stolom i prebacila se gola u kadu. Okružena svijećama i ružinim laticama te okićena zlatnim nakitom, sjela je u kupku te samouvjereno izrecitirala poruku.

- COVID-19 nikoga ne diskriminira. Nije ni važno jesi li star ili mlad, bogat ili siromašan... Svi smo ugroženi - izgovarala je u kameru. Komentatori su joj odgovorili kritikama u kojima joj zamjeraju da se 'prenemaže' svojim bogatstvom i da nema pojma kako se živi.

Pjevačica je istaknula da će biti više tolerantna nakon što se smiri situacija s korona virusom i kad on, nada se, nestane. Nedostaje joj njena publika, nastupi, to što ne može izmišljati priče, a i dodala je da publika koju ima kod kuće baš i nije njome impresionirana. 

- Nisu oduševljeni sa mnom moram priznati - našalila se Madonna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 24.03.2020.

    Je otečena od botoxa ili?

  • Prki600 24.03.2020.

    A što niste u članku o Madoni stavili slike od Madone???

  • 24.03.2020.

    😂😂😂Dobro da ste napisali tko je!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare